Istukasta tehty koru ja sikiöpatsas - raskaana oleville tarjolla hämmentäviä muistoesineitä

13.03.2015 18:45 - Eeva Rajala

Haluaisitko teettää patsaan sikiöstä?

Yleensä raskausajan tavaroista puhuttaessa tulee mieleen vauvakutsuilla saadut söpöt vauvanvaatteet ja muut lahjat. Markkinoilla on myös tarjolla myös tavaroita, jotka herättävät vain hämmennystä ja kysymyksen "Miksi ihmeessä?"

Women's Health -lehti listasi kuusi oudointa, ainakin Yhdysvalloissa markkinoilla olevaa muistoesinettä, jotka ovat raskaana olevien mielestä joko todella cooleja tai todella outoja.

3D-tulostettu patsas sikiöstä

Patsaiden tekemisessä käytetään 4D-ultraääniteknologiaa, jolla saadaan aikaan vatsassa kehittyvän vauvan näköinen patsas. Patsas jää muistoksi pienestä vauvasta, joka kasvaa nopeaa tahtia syntymänsä jälkeen.



Koruilla tuunattu kipsivalos vatsasta

Monet raskaana olevat ottavat itse kipsivaloksen omasta vatsastaan. Kipsivaloksen voi myös tilata kalliiseen hintaan, jos haluaa täysin juuri itsellensä räätälöidyn, koruilla ja timanteilla koristellun vatsan. Hintaa voi tosin tulla 9 000 dollaria eli noin 8 900 euroa.

Ultaäänikuva maalattuna omaan vatsaan

Jos pelkkä ultraäänikuva lompakossa ei ole tarpeeksi, voi ultraäänikuvan saada maalatuksi omaan vatsaan.



Design-oksennuspussi

Kuka nyt haluaisi oksentaa raskauspahoinvointinsa rumaan, ruskeaan paperipussiin? Kotiin voi tilata kauniin värisiä ja ihanilla kuoseilla koristeltuja oksennuspusseja, jotta oksentaminen olisi tyylikkäämpää.

Istukka- tai rintamaitokoru

On mahdollista tilata koruja, jotka on tehty rintamaitoa kovettamalla tai istukasta muotoilemalla.



Sikiösushi

Raskaushulluuden keskellä voi tilata sushimestareilta vaikka sikiömakirullia, joiden sisälle on muotoiltu sikiön muotoinen herkku.

Lue myös: 12 asiaa, jotka pännivät suuresti ollessasi raskaana

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat