Saksalaismiehellä on 3,2-kiloinen penis - katso hurja kuva

10.04.2015 08:50 - Karoliina Kotala

Saksan isoimman peniksen omaava mies on noussut otsikoihin jättimäisen sukuelimensä ansiosta, joka taatusti jakaa mielipiteitä.

Micha-nimellä itseään kutsuva saksalaismies on noussut otsikoihin massiivisen sukuelimensä vuoksi. Miehen penis on nimittäin 23 senttiä pitkä ja se painaa hurjat 3,17 kiloa. Aivan luonnon luomaa Michan avut eivät silti ole, sillä 45-vuotias mies on laitattanut penikseensä silikonipistoksia saadakseen siihen kokoa.

Suurennuspistokset eivät kuitenkaan lisää seksuaalista mielihyvää ja erektiokin on ulospäin näkymätön, sillä se tapahtuu Michan jättimäisen esinahan sisällä. Monella tulee myös mieleen, onko seksi edes mahdollista, kun kyseessä on niinkin kookas elin, mutta miehen mukaan seksi luonnistuu edelleen joissain määrin.

- Kun penis saavuttaa tietyn koon, tiettyjä juttuja ei voi enää tehdä. Ei ainakaan kenen tahansa kanssa eikä ilman esileikkiä. Mutta muita juttuja voi tehdä. Pitää vain vapauttaa itsensä tietyistä rooleista ja pinttymistä liittyen seksiin ja olla valmis kokeilemaan, Micha kertoo.

Myös Michan viehtymys jättimäiseen penikseen askarruttaa monia.

- Se on pitkä tarina. Koko juttu alkoi 20 vuotta sitten, kun sain lahjaksi penispumpun. Olin niin utelias, että kokeilin sitä. Ensin kokeilin sitä vain salaa itsekseni, mutta pian pumppasin itseni isommaksi mennessäni ulos ja tajusin, että se oli hyvä tunne.

Katso alta video miehen peniksestä.

 

Katso myös kuvat miehestä täältä.

Lue myös: 5 asiaa, joita miehet tekevät salaa peniksillään

Lähde: Bro Bible

Kilpailut

Uusimmat