Langanlaihoja reisiä ihannoiva trendi sai vastailmiön - katso inspiroivat kuvat

27.04.2015 11:45 - Tiina Svensk

Laihuutta ja ennen kaikkea hoikkia reisiä ihannoiva ilmiö on saanut osakseen vastaiskun, joka kerää kannatusta maailmalla.

Viime aikoina niin sanottu thigh gap -kauneusvillitys on levinnyt sosiaalisessa mediassa etenkin nuorten naisten ihannoimaksi trendiksi. Ilmiö perustuu siihen, että reisien väliin tulisi jäädä selvä vako niin, etteivät reidet koskettaisi toisiaan. Toisin sanoen trendi ihannoi laihoja jalkoja.

Useat nuoret naiset ovatkin jakaneet kuvia omista, hoikista reisistään. Ilmiön näkee sosiaalisen median lisäksi muotilehtien sivuilta, kun jo ennestään laihojen mallien raajoja saatetaan käsitellä entistä hoikemman näköisiksi.

Nyt trendi on kuitenkin saanut aikaan vastaliikkeen, ja naiset jakavat kuvia itsestään tunnisteella #NoThighGap. Tarkoituksena on jakaa kuva omista reisistä ja osoittaa, että kaikennäköiset ja -kokoiset naiset ovat kauniita.

Jopa näyttelijä Lena Dunham jakoi kuvan jaloistaan tukeakseen vastailmiötä. Ilmiön tarkoitus ei ole kuitenkaan paheksua naisia, joilla on hoikat reidet, vaan huolehtia, että mediassa näkyy erilaisia naisvartaloita. Tarkoitus on myös muistuttaa, että jokainen nainen on kaunis kurveineen ja muotoineen.

Lue myös:  "Sinä kelpaat, minä rakastan sinua" - naisten omat voimalauseet koottiin yhteen

Lähde: EliteDaily

Suosittelemme

Uusimmat