Nainen häpesi palovammojaan koko elämänsä - nauttii nyt pikkuruisista kesävaatteista

02.06.2015 18:15 - Senni Loikala

Lucy Wilsonin vartalossa on suuria arpia palovammoista, mutta ne eivät ole pidätelleet naista toteuttamasta unelmiaan. Kuvan nainen ei liity tapaukseen.

Brittiläisellä Lucy Wilsononilla, 20, on edessään bikinikesä. Sen merkitys on hänelle erityisen suuri, sillä nuoren naisen vartalosta lähes 35 prosenttia on palovammoista jääneiden arpien peitossa.

- Se on ottanut minulta pitkään, että olen valmis pukeutumaan bikineihin ja kesävaatteisiin, joissa arpeni näkyvät, Lucy kertoo.

24 tuntia elinaikaa

Lucy sai valtavat palovammansa jo alle vuoden ikäisenä. Pienokainen joutui teho-osastolle onnettomuudesta johtuneen verenmyrkytyksen takia. Lääkärit eivät antaneet juuri toivoa vauvan selviytymiselle.

- Sain vain 24 tuntia elinaikaa saatuani vakavat palovammat kylvyssä vauvana, mutta onneksi olen mennyt läpi harmaan kiven, Lucy sanoo.

Osa hänen sormiensa päistä ja varpaista jouduttiin amputoimaan. Nainen on sittemmin käynyt läpi yli 50 operaatiota, joissa hänen palanutta ihoaan ollaan korjailtu.

Täysillä elämistä

Lucy on joutunut kiusatuksi palovammojensa ja sormiensa takia. Yksi erityisen ikävä muisto on hänen lapsuudestaan.

- Yhtenä vuonna joku tuli luokseni Halloweenina ja kysyi minulta, kuinka olin onnistunut saamaan niin hyvät erikoisefektit jalkoihini ja käsiini. Se oli loukkaava hetki, mutta minun oli pakko nauraa, Lucy kertoo.

Monet myös tuijottavat ja osoittelevat naista, jonka iho näyttää tavallisuudesta poikkeavalta.

- Olisi paljon ystävällisempää tuntemattomilta, jos he vain kysyisivät minulta, että mitä on tapahtunut, Lucy sanoo.

Rankat kokemukset eivät ole kuitenkaan pidätelleet nuorta naista. Hän opiskelee journalismia yliopistossa ja suunnittelee matkustelevansa pitkin maita ja mantuja. 

Pääset katsomaan kuvia Lucysta täältä.

Lue myös: Pikkutytön iho paloi karrelle: Selvisi vastoin lääkäreiden odotuksia - katso

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat