Instagramissa leviää ilmiö, jossa naiset meikkaavat vain puolet kasvoistaan - taustalla tärkeä syy

25.06.2015 14:45 - Tiina Svensk

Ilmiö haluaa murtaa meikkaamiseen liittyviä väärinkäsityksiä ja osoittaa, että jokainen on upea - joko laittautuneena tai meikittömänä.

Uutisoimme hiljattain, kuinka suosittu videobloggaaja osoitti seuraajilleen meikin voiman. Meikkitutoriaaleistaan tunnettu Nikkie demonstroi videolla, kuinka erilaiselta hän näyttää ilman meikkiä ja laittautuneena. Tämän hän teki meikkaamalla vain puolet kasvoistaan. Voit lukea uutisen kokonaisuudessaan täältä.

Nyt naiset ympäri maailmaa ovat ottaneet osaa ilmiöön merkitsemällä kuvansa Instagramissa tunnisteella #PowerOfMakeup. Kuvilla halutaan osoittaa, että jokainen on kaunis ilman meikkiä. Ne muistuttavat myös, että omaa laittautumistaan ei kannata hävetä: Meikkaaminen on keino olla luova, ja sen kanssa voi pitää hauskaa.

Ilmiöstä on tullut erittäin suosittu siksi, että kaiken lisäksi se haluaa muuttaa meikkaamiseen liittyviä väärinkäsityksiä. Naiset eivät laittaudu piilottaakseen epävarmuuttaan tai miesten takia. He laittautuvat, koska yksinkertaisesti pitävät siitä.

Oletko sinä ottanut osaa ilmiöön? Katso #PowerOfMakeup -kuvia alta:


Lue myös: Meikin voima on kiistaton: Miesjuontaja muuntautui julkkisnaisiksi - katso huikeat kuvat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat