Huipulle taistellut naiskehonrakentaja jakaa tarinansa: "Toivon avaavani ihmisten silmiä"

14.07.2015 21:45 - Senni Loikala

Yhdysvaltalainen kuuluisa kehonrakentaja Dana Linn Bailey tietää olevansa roolimalli monille. Hän kannustaakin ihmisiä näyttämään rohkeasti erilaisilta ja olemaan onnellisia ja itsevarmoja.

Dana Linn Bailey, 32, on yhdysvaltalainen ammattikehonrakentaja, joka on voittanut useita suuria palkintoja lajissaan. Bailey jakaa kotisivuillaan inspiroivan tarinansa siitä, miten hän saavutti lopulta unelmansa. Alla on pätkiä hänen kirjoituksestaan sekä kuvia hänen huippusuositulta Instagram-tililtään."Kilpailu on se, minkä ansiosta elän ja hengitän joka päivä. Se on minun tapani ajatella elämässä. Ja minusta se on se, mikä motivoi minua päivästä toiseen kuntosalilla joka päivä!"

"Kiitän vanhempiani kilpailuhenkisestä kuristani. Vanhempani aina työnsivät minut kokeilemaan niin monia urheilulajeja kuin mahdollista ja loistamaan niissä kaikissa. Aloitin uimajoukkueessa 5-vuotiaana, ja menin pelaamaan jalkapalloa, koripalloa, maahockeyta, softball-lajia ja pikajuoksemaan.""Aloin käydä kuntosalilla Robin, silloisen poikaystäväni, kanssa ja nostin painoja aivan kuten hänkin. Koukutuin heti voimakkaasti painonnostamiseen. Tahdoin aina nähdä, kuinka paljon pystyin lisäämään painoja ja yritin aina siirtyä painavimpiin ja vielä painavimpiin. Se oli kuin kilpailemista itsensä kanssa joka päivä!!""Rankka treenaaminen ja jatkuva halu saada lisää lihasta eivät aina vieneet minua kovin pitkälle. Jatkoin kilpailemista, koska nautin siitä, valmistautumisesta ja esityksiin treenaamisesta. Se antoi minulle aina jotakin, mitä odottaa ja nautin nähdä, miten pystyin muokkaamaan kehoani.""Koska minulle oltiin aina kerrottu, että olen liian iso ja liian lihaksikas, niin uusi ruumiinrakennetta korostava kilpailumuoto kuulosti siltä, että se oli kuin tehty minunlaisilleni tytöille!! Tytöille, jotka rakastivat nostaa paljon ja tahtoivat kerryttää vähän lihasta.""Olen saavuttanut tavoitteita ja unelmia, joita en ikinä olisi uskonut tapahtuviksi!""Elän unelmaani joka ikinen päivä! Se vei minulta vuosia ja jouduin tekemään paljon töitä saavuttaakseni sen, että olen IFBB-ammattiurheilija, yrittäjä, sponsoroitu urheilija, ja myös inspiroiva roolimalli niin monille ihmisille ympäri maailmaa!!!""Toivon avaavani silmiä ja näyttäväni ihmisille, että on ihan okei näyttää hieman erilaiselta niin pitkään, kunhan olet onnellinen ja tyytyväinen itse itseesi. Itsevarmuus on kaikista kaunein ja palkitsevin ominaisuus, mitä kukaan voi ikinä saada. Joten elä elämääsi, ole onnellinen, ja ole itsevarma siinä, kuka olet ja mitä oletkaan tekemässä!"

Lue myös: Hento ballerina alkoi pumpata rautaa - seksikäs muodonmuutos kropassa

Lähde: Dana Linn Baileyn kotisivut

Kilpailut

Uusimmat