Karmiva maili säikäytti uuden työntekijän: "Varoitan sinua vain yhden kerran"

17.07.2015 15:15 - Rea Tallgren

Joskus uudessa työpaikassa aloittaminen saa kammottavan käänteen. Niin kävi myös amerikkalaiselle miehelle, joka sai huomata, että työpaikalla ystävystyminen ei välttämättä ole hyvä idea.

Kun nuori mies aloitti uudessa työpaikassa, ei hän tiennyt, mikä häntä odottaisi. Hän sopeutui hyvin joukkoon - joidenkin mielestä liiankin hyvin. Miehen ystävystyttyä naispuolisen kollegansa kanssa, sai hän pian sähköpostiinsa mailin, joka riipii selkäpiitä.

Suomensimme mailin alle:

"Alex,

Ymmärrän, että olet uusi tyyppi täällä ja siksi minä annankin sinun selvitä pelkällä varoituksella - TÄLLÄ KERTAA. Olen huomannut, että olet alkanut viettää aikaa Julian kanssa. Uskon, että kukaan ei ole vielä kertonut sinulle minusta ja Juliasta ja siksi - vain siksi - minä olen nyt kärsivällinen ja annan pelkän varoituksen.

Minä ja Julia olemme käytännössä pari. Me olemme käyneet lounaalla ja treenaamme yhdessä. Olen puhunut hänen kanssaan puhelimessa useita tunteja ja tekstaillut hänen kanssaan paljon. Tiedän hänen pelkonsa, unelmansa ja toiveensa. Voitko sanoa samaa? Enpä usko. Tiedän hänestä asioita, joita sinä voit vain haaveilla tietäväsi.

Tiedän, että me emme vielä varsinaisesti seurustele, mutta on vain ajan kysymys, että hän ymmärtää minun olevan oikea ihminen hänelle. Hän tulee ymmärtämään, että me olemme luodut toisillemme. Sinä ja minä olemme täydelliset vastakohdat. Sinä särkisit hänen sydämensä - minä välittäisin hänestä loppuun asti.

Minä en todellakaan halua, että joku tuollainen vastavalmistunut pelle, kuten sinä, tulee pilaamaan kaiken. Joten selvyyden vuoksi: PYSY KAUKANA JULIASTA:"

Mitä tehdä?

Mies on julkaissut mailin Reddit-sivustolla ja pyytänyt muilta käyttäjiltä neuvoa sen suhteen, mitä hänen kannattaisi tehdä. Sähköpostin lähettäjä on mitä ilmeisemmin vanhempi ja korkeammassa asemassa oleva työntekijä, sillä mies ei ole uskaltanut ainakaan samointein mennä näyttämään viestiä kenellekään.

Muut Redditin käyttäjät ovat neuvoneet miestä näyttämään sähköpostin henkilöstöpuolen pomolle - ja vannottaneet, että miehen täytyy ehdottomasti kertoa mailista myös kyseiselle Julialle.

Mitä mieltä sinä olet: jos olisit Julia, haluaisitko tietää kyseisestä mailista?


Lue myös:

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat