Brittiopiskelija on 215 senttiä pitkä - ei mahdu edes tavalliseen sänkyyn

20.07.2015 23:15 - Rea Tallgren

William Jewellin isä on 190-senttinen, mutta poikansa rinnalla hän näyttää lyhyeltä. 

Tavalliset sängyt ovat reilut kaksi metriä pitkiä. Tämä pituus riittää tavalliselle tallaajalle paremmin kuin hyvin, mutta William Jewellin kohdalla asia on täysin toisin. 215-senttinen nuorimies ei mahdu tavalliseen sänkyyn, vaan hänen nilkkansa ja jalkansa jäävät sängynreunan yli roikkumaan. 

190 senttiä seitsemännellä luokalla

21-vuotias William oli jo teini-ikäisenä pidempi kuin kukaan hänen ystävistään. Liiketaloutta opiskeleva ja koripalloa pelaava William oli jo 13-vuotiaana 190-senttinen eli isänsä pituinen. Muun muassa hänen koulupukunsa piti teetättää ompelijalla, sillä yksissäkään housuissa ei ollut tarpeeksi pitkiä lahkeita.

Murrosiän jälkeen poika vain jatkoi kasvamistaan, ohittaen mennessään isänsä lisäksi äitinsä ja siskonsa, jotka molemmat ovat 177-senttisiä. Mitään varsinaista syytä miehen pituudelle ei ole löydetty. 

- Minä uskon, että minusta tuli näin pitkä, koska olen aina juonut paljon maitoa, hän sanailee. 

Lähes puolen metrin pituusero tyttöystävään 

William seurustelee 19-vuotiaan Selinan kanssa. Vaikka Selinakin on 175 senttiä pitkä, on hänen poikaystävänsä silti häntä peräti 40 senttiä pidempi. 

- Ainakaan minua ei voi hukata, tai kadottaa väkijoukkoon, kun olemme yhdessä jossakin, William nauraa. 

Hän on tottunut siihen, että häntä tuijotetaan minne ikinä hän meneekään. Baarissa häntä pysäytetään jatkuvasti, kun ihmiset haluavat ottaa hänen kanssaan kuvia. 

Katso kuvat sympaattisen oloisesta nuorestamiehestä ja hänen tyttöystävästään tästä


Lue myös: Mitä sinusta ajatellaan pelkän pituutesi perusteella? Olettamukset luonteesta ovat vahvoja

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat