Kurvikkaita naisia estettiin jakamasta kuviaan - leidien reaktiot ovat loistavia

23.07.2015 23:15 - Senni Loikala

Suosittu kuvapalvelu esti tällä viikolla #curvy-hashtagin käytön, mutta se ei pidätellyt upeita kurvittaria.

Kauneus on pelkästä asenteesta kiinni - siitä, miten kantaa kehonsa jokaisen mutkan ja kukkulan. Ihminen, joka on sinut itsensä ja kroppansa kanssa, hehkuu myös ulospäin.

Naiset ympäri maailmaa ovat ymmärtäneet, ettei kaikkien tarvitse upota samaan muottiin. Kaikkien ei tarvitse olla hoikkia ollakseen kauniita ja hemaisevia, vaan yhtä lailla kurvikkaat naiset ovat ainutlaatuisen upeita. 

Kiertotie löytyi nopeasti

Aiemmin kurvikkaat naiset latasivat kuviaan Instagramiin #curvy-hashtagilla. Kuvapalvelu on tällä viikolla kuitenkin estänyt kyseisen tunnisteen käytön, koska sillä jaettiin myös alastonkuvia. Valitettavasti samalla Instagram eväsi kurvikkailta naisilta, jotka eivät postanneet asiattomia kuvia sosiaaliseen mediaan, yhden kanavan levittää tärkeää sanomaa - sitä, että olet kaunis juuri sellaisena kuin olet.

Nyt muodokkaat naiset jakavat kuviaan #curvee-hashtagilla. Kurveja ei voi näin ollen pidätellä mikään! Kokosimme alle Instagramiin ladattuja kuvia, joissa muodokkaat naiset kantavat kroppansa itsevarmasti - ja siksi jokainen heistä on kaunis.


Lue myös: "Lihavien tyttöjen ei pitäisi käyttää bikinejä" - plusmallit kumoavat törkeän väitteen

Kilpailut

Uusimmat