Ruskeat, vihreät vai siniset? Katso mitä silmiesi väri kertoo sinusta

27.07.2015 11:45 - Reija Saarinen

Silmät ovat sielun peili, niin sanotaan. Ei siis liene yllättävää, että silmien väri saattaa paljastaa jotain myös luonteestamme.

Kun ihmisiltä kysytään, mihin he toisessa huomioita kiinnittävät, nousevat usein esille silmät. Eikä mikään ihme, sanotaanhan, että silmät ovat sielun peili. Niistä voikin päätellä melko paljon. Paljon paljastavat muun muassa silmien liikkeet, mutta myös väri saattaa kertoa jotain ihmisen luonteesta.

Siniset silmät

Jos sinulla on siniset silmät, olet hyvin suurella todennäköisyydellä erittäin ystävällinen ihminen. Nautit ihmisten seurasta ja saatkin hyvin helposti uusia ystäviä. Tiedät myös mitä elämältäsi haluat. Joskus saatat vaikuttaa hieman liian itsekkäältä, mutta se johtunee vain siitä, että olet hyvin itsevarma.

Ruskeat silmät

Jos sinulla on ruskeat silmät, olet suurella todennäköisyydellä melkoisen rento tyyppi. Sen vuoksi pienet jutut eivät sinua hetkauta. Olet humoristinen ja letkeä tyyppi, jonka vitsit saattavat toisinaan mennä muilta ohi. Kun kerran päästät hauskan puolesi esiin, ihmiset rakastuvat sinuun. Älä siis pidättele itseäsi.

Vihreät silmät

Jos omistat vihreät silmät, olet peloton tyyppi. Tiedät tarkalleen mitä haluat, etkä pelkää sen ääneen sanomista. Sen vuoksi myös yleensä saat sen mitä haluat. Itsevarmuutesi tekee usein ihmisiin suuren vaikutuksen.


Lue myös: Siedätkö kipua, ahdistutko helposti tai juotko liikaa? Lue, mitä silmien väri kertoo sinusta

Lähde: SheFinds

Kilpailut

Uusimmat