Kaksipäiset käärmeet saivat uuden tulokkaan kobravauvasta - älä katso, jos pelkäät

10.08.2015 20:45 - Senni Loikala

Joillekin jo yksi pää käärmeellä on liikaa, sillä pelko luikertelijoita kohtaan on usein sisäsyntyistä. Nyt netissä leviää kuvia nuoresta kaksipäisestä kobrasta.

Kiinalaista käärmekasvattajaa, Huang Pania, odotti yllätys matelijoiden terraariossa. Siellä oli nimittäin kobra, eikä mikä tahansa kobra, vaan kaksipäinen sellainen. Luikertelijan pitkulainen vartalo haarautui kahden kolmasosan kohdalta ja päättyi kahteen valppaaseen päähän. 

Käärme ei kuitenkaan ole syönyt eikä juonut syntymänsä jälkeen noin kahteen viikkoon. Pan on ollut yhteydessä paikalliseen eläintarhaan, josko kaksipäinen luikertelija saisi sieltä apua ja uuden elinympäristön. Pääset katsomaan kuvia käärmeestä täältä.

Kaksipäinen kobra ei ole ainoa matelija, joka on syntynyt tuplapäällä. Kokosimme alle kuvia aiemmista vastaavista luikertelijoista. 

Jos tahdot saada kaksipäiset käärmeet pois verkkokalvoiltasi ja karistaa pelon niiden tulemisesta uniisi, käy katsomassa ihana traileri ikimuistoisimmista Disney-elokuvien kohtauksista. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat