Nuori mies valkaisi hampaansa kotona järkyttävin seurauksin - tuote yhä myynnissä nettikaupoissa

12.08.2015 20:45 - Senni Loikala

Yhdysvaltalainen Jake Barett oli menettää henkensä kotona tehtävän hampaiden valkaisun takia. Tuotteen sisältämä vetyperoksidi aiheutti hengenvaarallisen tilan vain vaaleampaa hymyä kaivanneelle miehelle.

Jake Barrett, 22, on käynyt lähellä kuolemaa. Syy hurjaan kokemukseen oli kotona tehtävässä hampaiden valkaisussa, jollaisen mies oli hankkinut suositusta nettikaupasta. 

Pian sen jälkeen, kun Barret oli käsitellyt itse hampaansa valkaisutuotteella, alkoi hänen kielensä alla tuntua turvotusta. Hän ei kuitenkaan ajatellut, että kyseessä olisi mitään vakavaa. Kielen alle muodostui pussi, jonka mies kuitenkin uskoi laskeutuvan penisiliinin avulla.

- Parin päivän kuluessa pullistuma jatkoi kasvuaan, kunnes en pystynyt juuri nielemään, Barret kertoo.

- Pystyin juomaan vain smoothieita ja keittoja, mutta edes ne eivät uponneet helposti - kunnes luovutin ja menin sairaalaan, hän jatkaa.

Greipin kokoinen myrkkypussi

Sairaalassa selvisi, että Barett oli saanut harvinaisen ja vakavan allergisen reaktion. Hänen kielensä alle oli muodostunut hengenvaarallinen pullistuma, joka oli täynnä hampaiden valkaisutuotteen sisältämää vetyperoksidia. 

- Lääkäri kertoi minulle, että pussi oli kasvanut greipin kokoiseksi ja se oli niin ohut, että se olisi voinut vuotaa vetyperoksidia kurkkuuni. Jos niin olisi käynyt, olisin saanut myrkytyksen ja kuollut, mies kertoo.

Barett pääsi teho-osastolle ja leikkausoperaatioon, jossa kielen alla oleva myrkkypussi poistettiin kolmessa tunnissa. Sen jälkeen miestä hoidettiin sairaalassa kymmenen päivän ajan, ennen kuin hän pääsi takaisin kotiin.

Sama tuote myytävissä nytkin verkkokaupoissa

Leikkaus jätti Barrettin kurkkuun suuren reiän. Siitä huolimatta Barett päätti, ettei hän luovu valkoisesta hymystä harvinaisen tapahtuman vuoksi. Mies nimittäin hakeutui paikalliseen kauneussalonkiin, jossa hän antoi ammattilaisten valkaista purukalustonsa.

Crest 1hr Express Stips -nimistä kotitekoista hampaiden valkaisutuotetta, jota Barett käytti vakavin seurauksin, myydään yhä eBay- ja Amazon -verkkokaupoissa. Vaikka miehen koettelemus on yksittäistapaus, kannattaa allergiariskistä ainakin olla tietoinen, ennen kuin lähtee havittelemaan valkoista hymyä itsekseen kotona.

Pääset katsomaan kuvia Barettista täältä.


Lue myös: Hampaat vaalenevat kotitekoisella toimenpiteellä - turvallista tehdä vaikka joka päivä

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat