Värisokea mies näki ensimmäistä kertaa auringonlaskun väreissä - katso liikuttava video

17.08.2015 21:15 - Mika Parikka

Aaron William-Mele ei pystynyt kuin itkeä ja kiroilla, kun hän sai nähdä ensimmäisen auringonlaskunsa sellaisena, kuin se oikeasti on. 

Uutisoimme taannoin Enchroma -laseista, jotka mahdollistavat värisokeiden näkevän maailman sen kaikissa väreissään. Nopeasti sen jälkeen julkaistiin upea video, jossa värisokeat pääsivät näkemään maailman ensikerran sen värisenä, kuin se oikeasti on. 

Tuote on nyt koko kansan saatavilla, ja siitä pääsi nauttimaan myös amerikkalainen Aaron William-Mele. Mies sai lasit syntymäpäivälahjaksi vanhemmiltaan, ja päätti testata niitä auringonlaskun aikaan merenrannalla. Kokemus yllätti William-Melen täysin.

- Minua vähän jännittää, hän sanoo juuri ennen, kuin hän saa lasit päähänsä. 

Mies vielä vertaa vanhoja aurikolasejaan, ja toteaa kaiken olevan vain tummempaa. Lopulta hän saa värit elämään tuovat lasit päähänsä. Hän vain pälyilee ympäriinsä ja saa sanottua silloin tällöin muutaman sanan:

- Mitä h*lvettiä? Tämä on niin outoa. Minä tärisen. Tuo hemmetin ruohokin on niin hemmetin vihreää! 

Mies liikuttuu kyyneliin, eikä voi kuin kiroilla hämmenyksestä ja onnesta. On vaikeaa edes kuvitella miltä maailma näyttää, kun  on aina elänyt ilman kunnon värejä, yhtäkkiä ne ikään laitetaan päälle.

Katso liikuttava video alta:


Lue myös: Värisokeiden elämän mullistavin hetki tallentui videolle - näkevät kaikki värit!

Lähde: The Ladbible

Kilpailut

Uusimmat