Kuva: Fotolia

Nettideittailijat huomio! Huono kielioppi voi pilata lupaavat treffit

10.10.2015 20:15 - Mika Parikka

Kielioppia pidetään tutkimuksen mukaan tärkeämpänä ominaisuutena kuin hiusten väriä tai pukeutumista.

Yhä useammat parit ovat löytäneet toisensa internetin ihmeellisestä maailmasta. Ennen sitä jopa hieman häpeiltiin myöntää, mutta nykyään se on täysin normaalia. Kommunikointi tapahtuu useimmiten kirjoittaen, mutta harva tulee ajatelleeksi sisällön lisäksi kieliopin merkitystä. Se kuitenkin kannattaisi pitää mielessä, sillä kirjoitusvirheillä ja kömpelöllä kielellä on negatiivinen vaikutus siihen, millaisen kuvan ihminen ruudun toisella puolella sinusta saa.

Englanninkielessä puhutaan esimerkiksi siitä, kuinka ihmiset sekoittava sanat "their" ja "they're". Ne ovat pieniä asioita, jotka antavat ihmisestä kuitenkin sellaisen kuvan, ettei hän juurikaan keskity siihen mitä kirjoittaa. 

Deittisivusto Match kysyi Yhdysvalloissa 5000 sinkulta mitkä ovat tärkeimpiä asioita nettideittailussa. Kielioppi oli toiseksi tärkein asia, heti kumppanin asuinpaikan jälkeen. 69% naisista ja 55% miehistä pitivät kielioppia tärkeimpänä. Taakse jäivät esimerkiksi hiusten väri, ja pukeutuminen.

Hyvällä kieliopilla siis todistat oikeasti keskittyväsi vastapuoleen. Pieni kielenhuolto on muutenkin aina paikallaan, joten nyt on aika kaivaa vanhat koulukirjat naftaliinista ja hieman kertailla!

Lue myös: Ole aito, tee ensimmäinen siirto – asiantuntijan vinkit deittisovellusten käyttöön

Lähde: SheKnows


Kilpailut

Uusimmat