Kuva: AOP

Yllättävä paljastus: Disney-klassikossa vihjattiin tulevasta elokuvasta

11.02.2016 11:45 - Emma Ylistalo

Kaunotar ja Hirviö -elokuvassa viitataan vuotta myöhemmin julkaistuun Aladdin-elokuvaan.

Disney-elokuvassa Kaunotar ja Hirviö näyttäisi olevan viittaus Aladdin-elokuvaan. Ainakin nämä perustelut luettuasi, voit olla aika varma tästä yhteydestä.

Tumblr-palvelussa esitetyn teorian mukaan Kaunotar ja Hirviö -elokuvan Bellen laulama laulu kertoo Aladdin-elokuvan tarinaa. Elokuvan ensimmäisessä laulussa Belle menee lainaamaan kirjaa ja laulussa kertoo siitä näin: "Se on suosikkini. Kaukaisia maita, miekkataisteluja, taikuutta, naamioitunut prinssi."

Alkuperäisessä englanninkielisessä versiossa Belle lisää kappaleessa vielä, että "Tässä hän tapaa Prinssi Hurmaavan, mutta hänelle ei selviä, että se on hän, ennen kuin kappaleessa kolme."

Kuulostaako tutulta? Aladdinin tarina tapahtuu kaukaisessa paikassa, Agrabahissa, pullonhenki edustaa taikuutta, Aladdin esittää Prinssi Alia ja kaiken lisäksi Prinsessa Jasmine tajuaa Aladdinin oikean henkilöllisyyden elokuvan kolmannessa kohtauksessa.

Kun vielä katsoo näiden kahden elokuvan ilmestymisaikaa, tämä teoria vahvistuu entisestään. Kaunotar ja Hirviö julkaistiin marraskuun 22. päivä vuonna 1991 ja Aladdin tuli teattereihin melkein tasan vuotta myöhemmin 25.11.1992. Tässä on siis saatettu ajatella, että Kaunotar ja Hirviö -elokuvaan on haluttu sisältää pieni paljastus seuraavasta Disney-elokuvasta.

Katso alta vielä aiheeseen liittyvä kuva, joka julkaistiin Tumblr-palvelussa.

Lähde: Glamour

Lue myös: Nainen tajusi yllättävän asian syömäpuikoista - helpottaa aterioimista

Kilpailut

Uusimmat