Kuva: Fotolia

Raiskaajien vastuuttomuus teoistaan tiivistettiin puhuttelevaksi kuvaksi - oletko jo nähnyt?

23.02.2016 14:15 - Senni Loikala

Sosiaalisessa mediassa leviää havainnollistava kuva siitä, kuinka harva raiskaaja joutuu vastuuseen teoistaan.

Yhdysvaltalainen laulaja Demi Lovato, 23, nousi hiljattain otsikoihin, koska hän puolusti kollegaansa Keshaa tämän syytettyä entistä tuottajaansa huumaamisesta ja raiskaamisesta. Pääset lukemaan Lovaton tuoreita mielipiteitä oikeudenkäynnistä ja naisten oikeuksista täältä.

Nyt Lovato on julkaissut Instagram-tilillään Paul Piersonin suunnitteleman, puhuttelevan kuvan raiskaajien joutumisesta vastuuseen teoistaan.

Harva joutuu vastuuseen

Kuvassa on jaettu raiskaajien suuresta joukosta tapaukset, joista uhrit ovat tehneet rikosilmoituksen. Näiden joukosta puolestaan on rajattu epäillyt, jotka ollaan otettu kuulusteltaviksi ja heistä puolestaan henkilöt, jotka ovat joutuneet vankilaan tekemänsä rikoksen vuoksi.

Kuva havainnollistaa, että vain murto-osa rikollisista saa tuomion. ”Kaikki mitä tahdon, on että naiset yhdistävät voimansa ja tekevät muutoksen. Todellisen muutoksen yhteiskunnassa”, Lovato kirjoittaa.

Katso Lovaton pysäyttävä Instagram-päivitys alta.

Demi Lovato puolustaa laulaja Keshan ja kaikkien naisten oikeuksia saattaa raiskaajat vastuuseen teoistaan. (kuva: Splash)

Lue myös: 'Jos sinut yritetään raiskata oksenna, virtsaa tai väitä kantavasi sukupuolitautia'

Suosittelemme

Uusimmat