Kuva: Fotolia

21-vuotias Laura myy omia ja muiden vaatteita netissä - tienannut jo 40 000 euroa

02.03.2016 13:15 - Iiro Myllymäki

Yrittäjähenkisyydellä ja omistautuneisuudella nettihuutokaupastakin voi saada hurjat tienestit.

Monelle meistä nettishoppailu on addiktoivaa puuhaa, joka keventää kukkaroa tuntuvasti. Toiset meistä sen sijaan osaavat käyttää ihmisten ostoshimoja hyödyksi ja tienaavat nettimyynnillä sievoisia summia. Jälkimmäiseen ryhmään kuuluu brittiläinen yliopisto-opiskelija Laura Rose, 21, joka on muutamassa vuodessa onnistunut tienaamaan lähes 40 000 euroa myymällä vaatteita eBay-nettihuutokaupassa. Tienesteillään Rose pystyy paitsi rahoittamaan opintonsa, myös tekemään peräti kolme ulkomaanmatkaa vuodessa.

Pitkäjänteisyyttä ja kunnianhimoa

Liiketaloutta East Anglian yliopistossa opiskeleva Rose aloitti tienaamisensa varsin vaatimattomasti. Ensin hän myi vaatteita, jotka eivät enää mahtuneet hänelle ja sitten hän laajensi myyntiä koskemaan myös perheensä ja ystäviensä vanhoja vaatteita.

Rose koukuttui taskurahan tienaamisesta ja lopulta päätyi myymään myös muun muassa kirpputorivaatteita ja kiinalaisesta tukusta hankittuja vaatteita kovalla tuotolla.

- Vaatii paljon aikaa ja vaivaa saavuttaa menestystä tällaisesta toiminnasta. Minulla meni noin puoli vuotta ennen kuin sain merkittävää tuottoa aikaan, Rose kertoo.

Vaatteiden hankkimisesta, valokuvaamisesta, myymisestä ja postittamisesta on tullut Roselle elämäntapa.

- Ystäväni taitavat olla hieman kateellisia siitä, kuinka paljon tienaan rahaa. He kuitenkin näkevät, miten paljon vaivaa näen tämän eteen, joten he tuskin ovat kateellisia elämäntavastani.

Lue myös: 10 helppoa tapaa saada rahaa säästöön - aloita jo tänään

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat