Kuva: Fotolia

Kahvia hakenut nainen parkkeerasi autonsa invapaikalle - reaktio kiinnijäämisestä puhututtaa

24.03.2016 15:45 - Senni Loikala

Netissä leviää video, jossa nuori nainen palaa invapaikalle pysäköidylle autolleen.

Oletko koskaan kokenut kiusausta parkkeerata autoasi invapaikalle, kun sinun pitäisi kiireisenä kipaista nopeasti asioilla, eikä yhtäkään vapaata parkkiruutua löydy mistään? Siinäkin tilanteessa olisi tietysti hyvä muistaa, että kyseiset parkkiruudut ovat tarkoitettu pelkästään vammaisen pysäköintiluvan haltijoille.

Netissä leviää tuntemattoman miehen Kanadassa kuvaama video, jossa nuori nainen palaa kahta kahvijuomaa pidellen invapaikalle pysäköityyn autoonsa. Videolla mies kysyy naiselta, miksi nainen on parkkeerannut autonsa invapaikalle ja onko hän invalidi. Jälkimmäiseen nainen vastaa kieltävästi.

Videon kuvannut mies kysyy naiselta monta kertaa, mikä tekee hänestä niin erityisen, että hän voi parkkeerata autonsa invalideille tarkoitettuun parkkipaikkaan. Nainen menettää hermonsa ja heittää lopulta kahvimukit miestä kohti.

Ärsyttääkö sinusta videon kuvannut mies naista tahallaan, vai toimiko hän sinusta oikein? Entä olisiko naisen kannattanut pyytää anteeksi ja olla heittämättä lisää vettä myllyyn?

Lue myös: Eva Wahlström kihlattunsa kehitysvammaisesta lapsesta: "Hän on opettanut elämään hetkessä"

Kilpailut

Uusimmat