Kuva: Fotolia

Tuore isoäiti lähetti vauvauutiset väärään numeroon - sai vipinää vastaanottajan kinttuihin

28.03.2016 13:45 - Senni Loikala

Netissä leviää yhteiskuva kahdesta miehestä, jotka järjestivät suloisen yllätyksen täysin tuntemattomalle perheelle.

Yhdysvaltojen Georgiassa asuva Teresa Lashley lähetti ystävilleen ja sukulaisilleen vauvauutiset tekstiviestitse heti, kun hänestä tuli isoäiti. Yksi viesteistä meni kuitenkin väärään numeroon, Deorick Williams -nimiselle nuorelle miehelle. Perään isoäiti lähetti vielä kuvan vastasyntyneestä sydänten sulattajasta.

- Kun hän lähetti kuvan, ymmärsin, että viesti oli todellakin tullut väärään numeroon, Williams kertoo BuzzFeed-sivustolle.

Koska aiemmassa viestissä oli lukenut, että vauvaa saisi tulla katsomaan, päätti Williams piipahtaa synnytyssairaalassa veljensä Denniksen kanssa. Kaksikko kävi ostamassa pienokaiselle tutteja, tuttipulloja ja vaippoja, ennen kuin he suuntasivat tapaamaan tuntematonta pariskuntaa ja heidän uutta perheenjäsentään.

Vierasta nyyttiä tapaamaan

Kun Williams ja hänen veljensä kertoivat pariskunnalle, mistä oli kyse, olivat tuoreet vanhemmat ilahtuneita yllättävästä tapaamisesta ja lahjoista pienokaiselle.

- Me vain aloimme jutella ja meillä oli mukavaa. Se oli hauskaa, Williams sanoo.

Tapaamisen jälkeen tuoreet vanhemmat latasivat sosiaaliseen mediaan yhteiskuvan, jonka he olivat ottaneet miesten kanssa visiitin aikana. He toivoivat, että päivitys tavoittaisi kaksikon. Pariskunta oli unohtanut kertoa, miten kiitollisia he olivat veljeksien kauniista eleestä.

Miten siunaus nämä kaksi miestä olivatkaan perheellemme. Tämä oli niin suloista ja ystävällistä heiltä”, tuoreet vanhemmat kirjoittivat.

Päivitys tavoittikin veljekset, sillä Williams jakoi päivityksen noin viikko sitten omalla Facebook-seinällään. Monet olivat saaneet päivityksestä hyvän mielen, sillä sitä on jaettu tähän mennessä noin 25 000 kertaa.

Katso alta kuva, jossa kaksi miestä tuli tapaamaan heille täysin tuntematonta perhettä.

Lue myös: Suomalaismies herkistyi naistenpäivänä - kirjoitti kauniin tekstin isoäidilleen

Kilpailut

Uusimmat