Hypnoottinen 3 minuutin videoteos tuo pika-apua stressiin, katso ja kokeile

13.08.2015 22:15 - Reetta Haverinen

Jos sinusta tuntuu, että aivosi käyvät ylikierroksilla, voi pieni rauhoittuminen kauniiden värien ja rauhallisen musiikin äärelle tehdä terää henkiselle hyvinvoinnillesi.

Usein melodinen musiikki ja kauniit luonnon maisemat auttavat ihmisiä pääsemään rauhalliseen mielentilaan ja eroon työstressistä. Joskus jopa pelkät liikkuvat muodot ja värit voivat hillitä aivojamme kuormittumasta liikaa arkisista askareista ja muistettavista asioista.

Thomas Blanchardin luoma visuaalinen videoteos on oiva esimerkki siitä, kuinka liikkuvien, abstraktien muotojen tuijottaminen voi joskus tuntua varsin rentouttavalta. Rauhallisesti soljuvien värien ja muotojen katsominen tuntuu samalta kuin tulenliekkien tai merenaaltojen ihailu - näystä ei vain voi saada tarpeekseen.

Blanchard on luonut teoksensa The Colors of Feelings maalien, öljyn, hunajan, maidon ja kanelin avulla. Rauhallinen, melodinen musiikki siivittää kauniisti silmissä vilisevien sävyjen sirkusta. Testaa, minkälaisen vaikutuksen tämä reilun kolmen minuutin mittainen visuaalinen teos saa sinussa aikaiseksi:



Lue myös: 7 minuutin video lupaa ihmeitä - rauhottaa mieltä, vähentää stressiä. Katso ja testaa vaikutus!

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat