Millaiset suomalaisnaiset ottavat silikoneja? Plastiikkakirurgi vastaa

28.09.2013 18:15 - Rea Tallgren

Siluetti sairaalassa plastiikkakirurgina työskentelevä Jari Viinikainen kertoo Voicelle havainneensa asiakasryhmänsä koostuvan pääasiallisesti kolmenlaisista naisista.

Plastiikkakirurgi Jari Viinikainen kertoo Voicelle, että naiset haluavat yhä harvenevammissa määrin valtavia silikoni-implantteja.

- Meidän asiakkaamme koostuvat pääasiallisesti sellaisista naisista, jotka haluavat luonnollisen lopputuloksen, Viinikainen kuvailee.

- Enää ei tavoitella minkäänlaista povikuningatar-lookia, kirurgi toteaa.

Plastiikkakirurgin mukaan hän on havainnut asiakaskuntansa koostuvan pääasiallisesti kolmenlaisista naisista.

- On parikymppisiä naisia, joiden rinnat ovat todella pienet tai jopa jääneet lähes kokonaan kehittymättä. Nämä naiset haluavat normaalin, keskimääräisen kokoisen rintavarustuksen, jotta he kokisivat olonsa tavallisiksi, Viinikainen kertoo.

- Sitten on kolmekymppisiä naisia, jotka ovat saaneet yhden tai kaksi lasta ja haluavat korjata esimerkiksi rintojaan, jotka ovat imettämisen takia muuttaneet muotoaan. Toivotaan paluuta siihen, millaiset rinnat olivat, kun naiset olivat nuorempia.

- 35-40 -vuotiaat ovat kolmas ryhmä, joiden iho on monesti niin venynyt ja rinnat ovat monesti laskeutuneet. He toivovat rinnan muodon korjausta. Joskus niihin on järkevää yhdistää implantit, jolloin saadaan rintaan lisää volyymia, Viinikainen summaa.

Kilpailut

Uusimmat