Sinisilmäiset viehättäviä, vihreäsilmäiset älykkäitä - katso, mitä silmiesi väri kertoo sinusta

03.07.2013 11:45 - Reija Saarinen

Silmiä kutsutaan usein sielun peiliksi. Yllättävää kyllä, silmien väri saattaa paljastaa luonteestamme enemmän kuin uskommekaan. 

Katso mitä silmiesi väri paljastaa sinun luonteestasi. 

Tummanruskeat silmät

Ruskeasilmäisiä ihmisiä pidetään viehättävinä, itsevarmoina ja herttaisina. He ovat itsenäisiä ihmisiä, jotka rakastavat uusia ystävyyssuhteita. Myös kohteliaisuus sekä välittäminen ovat ruskeasilmäisille ominaisia piirteitä. He voivat piristää ihmisiä ja saavat muut usein nauramaan. Heidän luonteensa on lempeä, ja he ovat erittäin perhekeskeisiä. Yksi tärkeä piirre ruskeasilmäisissä on se, että he ovat todella itsevarmoja ja erittäin päättäväisiä. He myös saattavat välillä olla myös todella itsepäisiä. 

 Vaaleanruskeat silmät

Ihmiset, joilla on vaaleanruskeat silmät ovat taipuvaisia ottamaan vastaan erilaisia haasteita, ja harvoin ovat niitä ihmisiä jotka luovuttavat leikin kesken. Nämä ihmiset tekevät mitä haluavat, eivätkä todellakaan välitä muiden mielipiteistä. He ovat myös nopeita suuttumaan, varsinkin jos heitä ärsytetään. He ovat myös kilttejä ja ulospäin suuntautuneita, ainakin niin kauan kuin asiat menevät heidän toivomallaan tavalla. Ihmiset, joiden silmät ovat vaaleanruskeat, ovat suloisia, myötätuntoisia sekä erittäin romanttisia. 

Siniset silmät

Sinisilmäiset ihmiset saavat olla onnellisia siitä, että heidän silmienvärinsä on erittäin haluttu ja liitetään usein nuoruuteen. Sinisilmäiset ovat luonnostaan viehättäviä sekä erittäin ystävällisiä ihmisiä. Myös ulospäin suuntautuneisuus on heille ominaista. He rakastavat sitä, että heidän ympärillään on runsaasti ystäviä, ja he ovatkin erittäin lojaaleita ja ystävällisiä. Myös viisaus ja luovuus kukkivat sinisilmäisissä. Huomionarvoista on myös se, että sinisilmäisillä ihmisillä on yleensä todella kestäviä parisuhteita. 

Vihreät silmät

Vihreisiin silmiin liittyy tietynlaista mysteeriä. Vihreäsilmäiset ihmiset ovat usein uteliaita ja älykkäitä. He ovat myös erittäin intohimoisia. Heillä on erityinen ote elämään ja he haluavatkin elää täysillä. Kateus on vihreäsilmäisten huonoin ominaisuus. 

 Harmaat silmät

Harmaasilmäiset ovat luonteeltaan lempeitä ja energisiä. He ovat rauhallisia ja heille on erittäin helppo uskoutua. Usein he viettävät kiireistä, mutta hyvin organisoitua elämää, ja ovat vieläpä älykkäitä. Heillä on tapana kulkea turvallista polkua pitkin, eivätkä seikkailut ole heitä varten. Ihmiset viihtyvät harmaasilmäisten seurassa siitä syystä, että he ovat rauhallisia. 

Lähde: Health Body Life

Kilpailut

Uusimmat