Villitys alkoi taas: Suomalaiset äidit julkaisevat kuvia rinnoistaan netissä

08.05.2012 13:30 -

Vauva-lehden keskustelupalstalla äidit ovat jälleen intoutuneet julkaisemaan kuvia omista rinnoistaan.

Suomalaisäidit ovat julkaisseet aiemminkin keskustelupalstoilla kuvia rinnoistaan, mutta nyt tämä villitys on jälleen nostanut päätään lähiaikoina.

Vauva-lehden keskustelupalstalla äidit julkaisevat kuvia nimettömänä ja kommentoivat muiden lähettämiä kuvia. Palaute on usein positiivista, mutta varsin suorasukaista.

- Eipä löytynyt tarpeeksi pieniä aikuistenmalliliivejä, nänneistä oli mennyt herkkyys ja tunto, niin ja kyllä mulle oli ylitsepääsemätön asia. Varsinkin tuo oilea rinta oli niin lättänä ja olematon. Sivukuvasta näkyy paremmin että pelkkä rintakehä.

- Mulla oli ennen raskautta ja imetystä 70E, nyt 70H. Tosin ylimäärästä painoakin on kertynyt, että jos laihduttas, niin rinnatkin pienenis. Mutta: Mun eksä sano mulle, että se on saanu traumoja mun rinnoista kun ovat niin isot ja muutamat mun tyttökaverit ovat kauhistelleet mun meloneita.

Väestöliiton seksuaaliterapeutti Maaret Kallio kertoo Ilta-Sanomille rintakeskustelun ja kuvien lähettämisen taustaa. Kallion mukaan kyseessä on vertaistuen tarve.

- Naiset haluavat tietää, ovatko he raskauden, synnytyksen ja imetyksen keholle aiheuttamien muutosten jälkeen kelvollisia ja riittäviä. Monille saattaa olla lohduttavaa nähdä, kun toisellakin on riippuvat rinnat, roikkuva maha tai näkyvät raskausarvet.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat