Kuva: Fotolia

Kuinka kypsentää raaka banaani hetkessä?

02.06.2016 17:45 -

Jos haluat syödä banaanisi kypsinä tai tarvitset niitä leipomiseen, helppo kikka auttaa kypsentämään raa'an banaanin.

Oletko juuri alkamassa leipomaan jotain, mihin tarvitset banaania, mutta hedelmäsi eivät ole vielä tarpeeksi kypsiä. Tai pidät kenties banaaneistasi kunnolla kypsinä. Miten saada banaanit kypsymään hetkessä?

Helppoon kikkaan tarvitset ainoasti raa'at banaanisi ja uunipellin. Lämmitä uuni 250 asteeseen ja laita banaanit uuniin 15 minuutin ajaksi.

Kikka toimii, sillä uunin lämpö nopeuttaa kypsymisprosessia. Samoi kuin avokadot, banaanit sisältävät etyleenikaasua, joka usein erittyy hitaasti. Kun lisäät lämpöä, saat sen erittymään nopeammin.

Lämpö myös tuo esiin hedelmien sokerin, joten kikka sopii erityisesti, jos olet leipomassa jotain, mihin tarvitset banaania. Ei kannata myöskään pelästyä, jos banaanit muuttuvat uunissa mustiksi.

Lähde: Pure Wow

Lue myös: Banaanijälkkäri, joka vie kielen mennessään - katso herkullinen ohje 

Kilpailut

Uusimmat

Error - Virhe: 0 - Voice.fi

Pahoittelut (virhe 0)

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Käytä navigaatiota löytääksesi hakemasi sivun.