Kuva: Fotolia

Löytyikö netistä ilmainen Netflix? Voit katsoa laillisesti tuhansia leffoja ja tv-sarjoja maksutta

23.11.2016 14:45 - Senni Loikala

Esimerkiksi ilmaisen Tubi TV -palvelun avulla pääset katsomaan lähes jokaisen genren elokuvia laajasta valikoimasta.

Kaikki varmasti tietävät elokuvia ja televisiosarjoja tarjoavan Netflix-palvelun ja lukuisat suomalaiset ovat myös sen uskollisia käyttäjiä. The Telegraph -lehti listasi maailmalta muita Netflixiä muistuttavia palveluita, joista et välttämättä ole koskaan kuullutkaan. Osa palveluista on ilmaisia, kun taas osassa on pieni kuukausimaksu. Katso kiinnostava listaus alta!

Tubi TV

Ilmainen elokuvien ja tv-ohjelmien suoratoistopalvelu Tubi TV perustettiin vuonna 2014. Palvelusta löytyy erittäin laaja valikoima katsottavaa aina komediaelokuvista esimerkiksi toiminta-, jännitys -ja anime-elokuviin. Palvelussa on myös ”Näitä et löydä Netflixistä” -kategoria.

Elokuvien ja tv-sarjojen katsominen vaatii vain kirjautumisen palveluun. Voit kirjautua sisään myös Facebook-tilisi kautta.

Vieraile saitilla: tubitv.com

Maksu: Ilmainen

Napflix

Lokakuussa perustetulle Napflix-sivustolle kootaan rauhallisia videoita, joita katsellessasi varmasti siirryt unten maille. Ideana onkin tylsistyttää katsojaa niin, että hän voi ottaa torkut.

Sivuston espanjalainen perustaja Víctor de Tena kertoo, että sivusto noudattaakin ”siestan konseptia.” Saitilta löytyy esimerkiksi useita tunteja kestävä video laavalampusta sekä nukkuvista koala-pussikarhuista.

Vieraile saitilla: napflix.tv

Maksu: Ilmainen

The Internet Archive

Yhdysvalloissa perustettiin vuonna 1996 The Internet Archive -verkkopalvelu, josta löytyy nykyään esimerkiksi kolme miljoonaa kirjaa sekä kattava valikoima elokuvia.

Saitilta löytyvät The Telegraphin mukaan esimerkiksi Night of the Living Dead -kauhuelokuva vuodelta 1968 sekä Alfred Hitchcockin klassikko Nainen katoaa vuodelta 1938.

Vieraile saitilla: archive.org/details/moviesandfilms

Maksu: Ilmainen

Brown Sugar

Kyseessä on vasta viime viikolla syntynyt videopalvelu, jonka omistaa afroamerikkalainen televisiokanava Bounce TV.

- Brown Sugar on aivan kuin Netflix, mutta tummempi, sanoo näyttelijä Pam Grier, joka on näytellyt pääroolin esimerkiksi Quentin Tarantinon Jackie Brown -elokuvassa.

Uudesta palvelusta löytyy elokuvia ja tv-sarjoja, joissa näyttelijät ovat afroamerikkalaisia.

Vieraile saitilla: brownsugar.com

Maksu: Noin 3,8 euroa kuussa

Shudder

Kauhuelokuvia suoratoistava Shudder-palvelu syntyi lokakuussa ja The Telegraphin mukaan asiakkaat ovat ottaneet palvelun avosylin vastaan.

Tarjolla on laaja valikoima vanhoja ja uusia kauhuelokuvia. Saitilta löytyvät lehden mukaan esimerkiksi amerikkalainen kulttielokuva Day of the Dead vuodelta 2008 sekä kauhuklassikko The Cabinet of Dr. Caligari vuodelta 1920.

Vieraile saitilla: shudder.com

Maksu: Noin 5,8 euroa kuussa

Lue myös: Netflixin "salaiset koodit" helpottavat sarjojen ja elokuvien etsimistä - kokeile

Lue myös: Haluatko enemmän seksiä? Tuo makuuhuoneeseen televisio

Lue myös: Kaikkien aikojen parhaat elokuvat laitettiin järjestykseen - ykkösenä Boyhood

Lähde: The Telegraph

Kilpailut

Uusimmat