Kuva: Fotolia

Taapero itkee aina äidin poistuessa - kekseliäs tapa hämätä lasta leviää

21.03.2017 20:15 - Senni Loikala

Eräs äiti keksi tavan, jonka avulla hän pystyy laittamaan ruokaa lapsen leikkiessä olohuoneessa ilman, että muksu parkuu kurkku suorana.

Pikkulapset ovat usein hyvin riippuvaisia äidistään. Näin on asian laita myös erään pikkuherran kohdalla, joka alkaa aina parkua äidin ollessa poissa hänen näkökentästään. Lapsen äiti keksi kuitenkin keinon, jonka avulla hän pystyy laittamaan ruokaa keittiössä lapsen leikkiessä olohuoneessa - ja ilman, että pikkuinen itkisi naama punaisena.

Äiti asetti sohvalle pelkät farkkunsa, joiden sisään hän laittoi täytettä ja housujen lahkeet hän veti lattialla olevien kenkien sisään. Kun lapsi luo lattiatasolta nopean silmäyksen sohvalle, erehtyy hän todennäköisesti luulemaan, että äiti istuisi hänen vierellään.

Kuva äidin kepposkonstista jaettiin sosiaalisessa mediassa viime viikolla, mistä lähtien se on herättänyt huvitusta netissä. Lue alta vapaasti suomennettu kirjoitus, jossa äiti kertoo kekseliäästä konstistaan pitää lapsensa rauhallisena hänen ollessaan toisessa huoneessa.

Pikkuisellani on sellainen vaihe päällä, että jos hän ei näe minua, hän alkaa itkeä - ja kyllähän minun pitäisi ehtiä tekemään lounasta! Hän ei tahdo minun ottavan häntä syliin tai leikkivän kanssaan, vaan hänen vain täytyy tietää, että olen hänen vierellään. Hän ei edes katso minua silmiin, vaan kääntyy katsomaan, että minä (tai jalkani) ovat hänen vierellään.

Katso päivitys alta.

Jos Facebook-upotus ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Oinas on peloton, leijona vaativa - horoskooppimerkkisi paljastaa, millainen äiti olet

Lue myös: Odottava äiti tahtoi ikuistaa lapsensa syntymän - joutui tyrmistymään pahemman kerran

Lue myös: Äidin varoitus leviää: Vetoketjullinen sisähaalari on hengenvaarallinen yöasu lapsilla!

Lue myös: Äiti avautuu nolosta mokasta: 9-vuotias poika kuuli yhdynnän ja ihmeelliset kommentit!

Kilpailut

Uusimmat