Isä talutti pientä tytärtään valjaissa - paheksuneille ohikulkijoille suunnattu teksti leviää

31.05.2017 17:45 - Senni Loikala

Eräs perheenisä selittää hitiksi nousseessa tekstissä, minkä takia hän kiinnittää tyttärensä valjaisiin ruuhkaisilla paikoilla liikkuessaan.

Vanhemmuudesta bloggaava isä Clint Edwards on tottunut paheksuviin katseisiin, joita hän saa kulkiessaan kaupungilla päiväkoti-ikäisen tyttärensä kanssa.

Syy ilkeisiin katseisiin löytyy valjaista, joiden toinen pää on Edwardsin kädessä ja toinen kiinnitettynä tyttäreen.

Edwards julkaisi hiljattain Facebookissa kuvan tyttärestään kävelemässä maalaismarkkinoilla valjaissa ja selittää päivityksessä, minkä takia hän käyttää valjaita lapsellaan.

Hän on villi lapsi, ja nämä valjaat ovat jo nyt estäneet häntä juoksemasta autotielle ja työntämästä kättään jäätelökoneen sisuksiin - lisäksi ne ovat pitäneet minut järjissäni”, Edwards aloittaa.

Jos en pistäisi Aspenia valjaisiin mennessämme huvipuistoihin, eläintarhaan, täpötäyteen ostoskeskukseen tai maalaismarkkinoille, pian tulisi kuulutus kadonneesta lapsesta.

Hän olisi se lapsi, josta julkaistaisiin kuvia vaeltamassa omillaan ostoskeskuksen parkkihallissa - päivityksissä paheksuttaisiin, ettei häntä ollut kukaan valvomassa. Hän saattaisi olla se lapsi, joka kiipeäisi sisälle tiikerin häkkiin. Tämä kaikki sen takia, etten pysty estämään häntä liikkumasta.

Hänen uteliaisuutensa on uskomaton, ja vaikka hän ottaa vain 30 sentin askelia, hän liikkuu nopeammin kuin yksikään Olympia-urheilija.

"Teen kaikkeni pitääkseni hänet kaukana vaaroista"

Edwards tietää, etteivät kaikki hyväksy valjaiden käyttöä lapsilla. Tästä huolimatta hän seisoo vankasti päätöksensä takana.

Totta kai saan ilkeitä katseita tuntemattomilta. Tulen todennäköisesti saamaan myös joitain ”minä olen täydellinen vanhempi ja tämän takia sinä olet p*rseestä” -kommentteja tähän päivitykseeni. Heille minä sanon, että: ”Pidän tämän lapsen turvassa samalla, kun säilytän mielenrauhani ja järkeni, ja sen takia valjaat ovat sataprosenttisen kannattavat.

Isä painottaa, etteivät valjaat ole pysyvä ratkaisu. ”Realiteetti on, että hän tulee rauhoittumaan. Hän tulee tekemään oivalluksia, kaikki lapset tekevät. Mutta siihen asti, kunnes se päivä koittaa, tulen tekemään kaikkeni pitääkseni hänet kaukana vaaroista, vaikka se tarkoittaisi valjaita.

Katso Clint Edwardsin päivitys alta.

Jos Facebook-upotus ei näy, pääset katsomaan päivityksen tästä.

Lue myös: "Lapseni uskoo länsimetroon! Missä vaiheessa hänelle pitäisi kertoa totuus?"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat