Kuva: Fotolia

Isoäiti luuli ostaneensa suloisen lastenkirjan lapsenlapselleen - totuus olikin aivan toinen

08.10.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Lastenkirjalta näyttänyt opus sisälsikin melko törkyisiä lauseita.

Kaikki ei ole aina sitä, miltä näyttää. Tämän sai eräs isoäiti huomata ostettuaan 6-vuotiaalle lapsenlapselleen ”If animals could talk” -nimisen kirjan, eli suomennettuna ”Jos eläimet osaisivat puhua”. Päällisin puolin kirja vaikuttaa suloiselta eläimiin keskittyneeltä lastenkirjalta, mutta totuus on kirjan sivuilla aivan toinen. Nimittäin kirjan tekijöiden näkemys on, että jos eläimet osaisivat puhua, ne puhuisivat melkoisen törkyisiä asioita.

Kirjalahjan saaneen lapsen äiti, eli lahjan antaneen isoäidin tytär, jakoi kuvia kirjasta Twitteriin. Päivityksestä on tullut todellinen hitti.

”En kestä. Äitini osti tämän kirjan 6-vuotiaalle tyttärelleni, ja soitin hänelle juuri kysyäkseni, oliko hän avannut koko kirjaa. Hän ei ollut”, Tiffany-niminen äiti kirjoittaa.

(kuva: Twitter)

Kirjan sivuilla jääkarhu muun muassa kertoo, että hänellä saattaa olla kokaiiniongelma, ja kenguru kysyy, ”missä v*tussa avaimeni ovat”. Kirjan sivuilla on myös paljon muita alatyylisiä ilmauksia. 6-vuotiaan tyttären lukuhetki kirjan parissa keskeytyi lyhyeen, kun lapsen isä tajusi, että kirja ei ole sieltä soveliaimmasta päästä. Perhe on suhtautunut asiaan huumorilla ja saaneet kirjalahjasta monet naurut.

Voit katsoa alta vielä lisää kuvia kirjasta:

(kuva: Twitter)

(kuva: Twitter)

Lue myös: Mitä tapahtui pikkutytön hiuksille? Hauska muodonmuutoskuva naurattaa netissä

Lue myös: Etkö pidä lapsesi ystävästä? Toimi näin

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat