Kuva: Fotolia

Vessanpytty, pyykkikori tai pyöräteline - lapset ovat jumittuneet mitä omituisimpiin paikkoihin

16.10.2017 21:15 - Katariina Auvinen

Suomalaiset paljastivat, mistä paikoista heidät on jouduttu irrottamaan lapsena.

Lapset ovat tunnettuja kekseliäisyydestään ja kokeilunhalustaan. Kysyimme suomalaisilta, millaisiin kiperiin tilanteisiin he ovat jumittuneet lapsena. Kielen työntäminen jäiseen metalliin on monelle tuttu ja kivulias kokemus, mutta sekaan mahtuu myös paljon muutakin. 

"Jäin noin kuusivuotiaana jumiin pyöreään pyykkikoriin. Muistan vieläkin, että kori oli vaaleanpunainen ja muovia. Sitä en kyllä muista, miksi ajattelin itseni koriin työntää. Kun tajusin jääneeni jumiin alkoi armoton huuto, jonka saattamana äitini veti pyykkikorista ja veljeni veti minua käsistä. 

Eihän siitä lopulta mitään tullut, vaan pyykkikori jouduttiin pilkkomaan aivan tuhannen pirstaleiksi." 

"Itse en tätä oikein muista, mutta äitini kertoi minun jääneen jumiin vessanpyttyyn. Olin pienenä kiivennyt pyttyyn, jonka kansi oli avoinna. Idea oli hyvä, mutta en ollut päässyt sieltä mitenkään pois.

Äitini oli havahtunu hurjaan huutoon ja nähnyt minut pomppimassa pönttöä vasten." 

"Päätin työntää pääni pienenä auton ratin läpi. Yllätys sinänsä, että en päässyt itsekseni pois."

Eräs onneton lapsi oli jäänyt jumiin metalliseen pyörätelineeseen. Paikalle oli kutsuttu palokunta pelastamaan hänet kiipelistä. Myös talviset aktiviteetit voivat tuoda mukanaan yllättäviä tilanteita. 

"Koulussa olimme tehneet lumisen rakennelman, joka oli pakkasesta jäätynyt. Päälle oli kasattu eräänlainen kuninkaan tuoli, johon istumalla oli välitunnin ehdoton kuningas. Istahdin tuolille, mutta samalla tipahdin kahden jäisen reunan väliin, josta en päässyt pois itse. Välitunti loppui ja ehdin olla jumissa noin viitisen minuuttia ennen kuin henkilökunta tuli irrottamaan minut." 

"Jäin lasketellessani ankkurihissiin jumiin. Pääsin onneksi rimpuilemalla pois, mutta kammo jäi" 

Lue myös: Vastarakastunut Uniikki paljastaa - haaveilee jo omasta pienokaisesta

Kilpailut

Uusimmat