Kuva: Fotolia

Horoskooppisi kertoo, millainen vanhempi olet lapsillesi - päteekö sinuun?

14.11.2017 21:45 - Senja Rapila

Jousimiehet ovat leikkisiä ja saavat lapsensa nauramaan, kun taas leijona-horoskooppimerkin edustajat pitävät lapsensa kiireisinä harrastusten kanssa.

Voit etsiä oman Pop Sugar -sivustolla julkaistun horoskooppimerkkisi alapuolelta.

Vesimies (20.1.-19.2.)

Vesimies on horoskooppimerkkien vapaa ajattelija. Hänellä on oma tapansa tehdä asiat. Sillä ei ole väliä ilmoittavatko kaikki muut äidit lapsensa musiikintunneille tai partioon, Vesimies ilmoittaa todennäköisesti lapsensa sirkuskouluun. Vapaamielisyys ei kuitenkaan vaikuta kurinpitoon, nimittäin Vesimies-vanhemmilla on hyvä käsitys siitä, mikä on oikein ja väärin.

Kalat (20.2.-20.3.)

Herkät Kalat rakastavat rakastaa lapsiaan ja antaa heille ehdottoman paljon läheisyyttä. He rakastavat huolehtia jälkikasvustaan ja saattavat joskus sortua ajattelemaan, että heidän pikkuisensa ei voisi koskaan tehdä mitään väärää. 

Oinas (21.3.-19.4.)

On suuri mysteeri, kuinka Oinas pystyy pyörittämään perhettä niin vaivattoman oloisesti. Energiset Oinas-vanhemmat tekevät kaikkensa lapsiensa eteen, käyvät töissä ja silti ehtivät nähdä ystäviään viinin äärellä ainakin kerran viikossa. Ei ole mitään, mitä Oinas ei pystyisi tehdä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Mikään ei ole liian hyvää Härkä-horoskooppimerkin edustajan lapselle. Koska tämän horoskooppimerkin edustaja rakastaa kauniita asioita, hän käyttää tilaisuuden hyväkseen myös ostellessaan asioita lapsilleen. Kalliit kengät vastasyntyneelle? Todellakin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaksoset-horoskooppimerkin edustajat osaavat heittäytyä helposti lapsenmielisiksi, jonka vuoksi heidän suhteensa voi olla hyvin kaverillinen lastensa kanssa. He osaavat myös olla tarvittaessa vakavia.

Rapu (21.6.-22.7.)

Hellä ja luova, kaikki haluaisivat olla samanlaisia kuin Rapu-horoskooppimerkin vanhemmat. Kun lapsi saa mustelman tai haavan, he tuntevat lapsen kivun koko kropassaan. He tuntevat kaikki tunteet hyvin vahvasti, jonka vuoksi he voivatkin olla ylisuojelevia. Rapu-vanhempien tulisikin oppia antamaan lapselleen tilaa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijona-horoskooppimerkin edustajat tunnetaan energisyydestään ja pelottomuudestaan, ja tämä sama pätee myös vanhemmuuteen. Leijona-vanhemmat pitävät lapsensa kiireisenä ja suunnittelevat lapsilleen leikkitreffejä ja uimakouluja. Ylpeät Leijona-horoskooppimerkin edustajat rakastavat harrastaa yhdessä perheensä kanssa erilaisia aktiviteetteja.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt-horoskooppimerkin edustajat ovat loistavia vanhempia, ja heidän kanssaan muut vanhemmat ovatkin mieluusti tekemisissä. He ovat hyvin järjestelmällisiä ja suunnitelmallisia, eikä heillä ole vaikeuksia suunnitella lapselleen viikon kalenteria. Heillä on paljon sellaista nippelitietoa, mistä muut vanhemmat hyötyvät.

Vaaka (23.9.-23.10.)

Vaaka-horoskooppimerkin edustajat ovat vanhempina parhaita ongelmanratkaisijoita. Olipa kyse ongelmista leikkikentällä, koulussa tai kotona, nämä äidit ja isät tietävät sen mitä kannattaa tehdä, jotta saa tehtyä kaikkien päivistä parempia.

Koska tämä horoskooppimerkki perustuu tasapainoisuudelle, on parasta kaikille, jos kodille, työlle ja kotielämälle annetaan yhtä paljon huomiota. Muuten Vaaka-vanhemmat tuntevat olonsa stressaantuneiksi.

Skorpioni (24.10.-22.11.)

Skorpioni-vanhemmat eivät ole sellaisia, joiden kanssa haluaisi haastaa riitaa. Koska he ovat voimakastahtoisia, heitä usein sanotaankin "karhuemoiksi" tai "karhuisiksi", eikä heitä kannata käydä tökkimässä. Skorpioni-vanhemmat tekevät kaikkensa lastensa eteen, vaikka se tarkoittaisikin sitä, että joutuu kontrolloimaan lapsensa menoja. Tämän horoskooppimerkin kanssa äiti ja/tai isä todellakin tietää parhaiten.

Jousimies (23.11.-21.12.)

Leikkisä ja täynnä iloa, Jousimies-vanhempi rakastaa pitää arjen hauskana ja kevyenä. He pitävät huolen siitä, että kaikilla on kivaa, ja että kaikista huolehditaan. Yksi tämän horoskooppimerkin hyvistä puolista on se, että he osaavat auttaa lastaan helposti vaikeissa tilanteissa. Jousimies-vanhemmat saavat lapsensa aina hymyilemään.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kaurista pidetään horoskooppimerkkien järkevimpänä, eikä ihme. He tietävät, mikä on parasta heidän lapselleen, vaikka aikuisuuttakin lähentelevä lapsi ei välttämättä sitä haluaisikaan kuulla. Kauris-horoskooppimerkin vanhemmat eivät pelkää olla "se paha tyyppi" ja sanoa ei, sillä he ovat vahvoja ja vakavastiotettavia. He ovat niitä vanhempia, jotka tietävät mitä on tapahtumassa, jo ennen kuin se tapahtuu.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Kuinka helppo sinua on rakastaa? Horoskooppimerkkisi kertoo

Lue myös: Kuinka itsevarma todella olet? Horoskooppimerkkisi paljastaa

Kilpailut

Uusimmat