Kuva: Shutterstock

Onko tiedossa treffit, vapaapäivä tai pitkä automatka? Nämä elokuvat ja sarjat sinun kannattaa katsoa!

25.02.2019 10:30 - Katja Nygård

Edessä romanttinen leffailta oman kullan kanssa, kokonainen päivä joutenoloa tai pitkä automatka lasten kanssa. Kaikkiin näihin tilanteisiin (ja moniin muihin) löytyy viihdykettä suosikkileffoista ja tv-sarjoista. Joko olet nähnyt nämä?

Perjantaitreffeille

Valitsitpa sitten treffileffaksi romanttisen komedian, draaman tai vauhdikkaan toimintajännärin, niin aina on hyvä syy käpertyä treffikumppanin kainaloon.

Tully

Suomen elokuvateattereissa viime keväänä nähty, Jason Reitmanin ohjaama draamakomediaa Tully tähdittävät Charlize Theron, Mark Duplass ja Mackenzie Davis.

Marlo (Theron), kolmen lapsen äiti, saa veljeltään lahjan: lastenhoitajan auttamaan vauvan kanssa öisin. Aluksi järjestely epäilyttää Marloa, mutta lopulta hänen ja ajattelevaisen, yllättävän ja joskus myös aika hankalan hoitaja Tullyn välille syntyy ainutlaatuinen side.

First Girl I Loved

17-vuotias Anne (Dylan Gelula) rakastuu koulun suosituimpaan tyttöön, Sashaan (Brianna Hildebrand). Anne kertoo ihastuksestaan ystävälleen Cliftonille (Mateo Arias), joka puolestaan on salaa rakastunut Anneen.

Logan

Uupunut Logan huolehtii sairaasta professori X:stä. Loganin yritykset piilotella maailmalta ja menneisyydeltään kariutuvat, kun paikalle saapuu pimeyden voimien ahdistama nuori mutantti.

Rooleissa nähdään muun muassa Hugh Jackman ja Patrick Stewart.

Hidden Figures

Ällistyttävä ja inspiroiva tositarina kolmesta NASAssa työskennelleestä naisesta, joilla oli ratkaiseva rooli astronautti John Glennin historiallisessa laukaisemisessa kiertoradalle.

Antman and the Wasp

Scott Langin yrittäessä tasapainoilla perhe-elämän ja supersankarivelvollisuuksien välillä, tulee hänen pukea ylleen Ant-Man-puku ja selvittää menneisyyden salaisuuksia yhdessä Waspin kanssa.

 

Vapaapäivän iloksi

(kuva: Shutterstock)

Vapaapäivä ja ulkona maailmanlopun keli? Mikä ihana syy viettää koko päivä sohvannurkassa tai sängynpohjalla ja tapittaa omaa tai uutta suosikkisarjaa!

Blacklist

Entinen agentti, FBI:n etsityimpien rikollisten listalla oleva Raymond "Red" Reddington antautuu yhdellä ehdolla - hän suostuu puhumaan vain vastavalmistuneen naisagentin, Elizabeth Keenin kanssa.

Katso myös spinoff-sarja The Blacklist: Redemption, jossa seurataan Red Reddingtonin listan etsityimpiä rikollisia. Tom Keen liittyy tiimiin, joka ottaa hoitaakseen tehtäviä, joita edes hallitus ei uskalla käsitellä.

Hidden – Esikoinen

Jonas joutuu vakavaan onnettomuuteen ja käy lähellä kuolemaa. Mutta hänen kehollaan on muita suunnitelmia ja hän herää kuin herääkin eloon. Jonaksen elämä heittelehtii vakavan onnettomuuden jälkeen ja hän haluaa löytää todellisen minänsä tietämättä, että jotkut ovat hänen perässään ja Jonas kietoutuu mukaan mystiikan ja rituaalimurhien verkkoon.

New Amsterdam

Max Goodwin on New Amsterdamin uusi ylilääkäri, joka on päättänyt, että pitkään huonossa tilassa ollut sairaala uudistuu ja potilaat saavat erinomaista hoitoa – riippumatta siitä mitä se vaatii.

Criminal Minds – FBI-tutkijat

Yhdysvaltain katsotuimpien sarjojen kärkeen kuuluva jännitysdraama FBI:n käyttäytymisanalyysiyksiköstä, joka tutkii USA:n kieroutuneimpien rikollisten ajatustenjuoksua ennustaakseen heidän seuraavat liikkeensä ja estääkseen heitä iskemästä uudestaan.

Orville

Ed Mercer pakahtuu ylpeydestä, kun hänet viimein ylennetään Orvillen kapteeniksi. Hänen intonsa laantuu pian, kun hänen ex-vaimonsa, Kelly Grayson, nimitetään ensimmäiseksi upseeriksi.

Takapenkin hiljentämiseen

(kuva: Shutterstock)

Pitkä automatka edessä ja heti alkumatkasta takapenkiltä kuuluu: ”Koska ollaan perillä?” Ei muuta kuin ipanoille eteen kiinnostava leffa ja auto pysyy hiljaisena vähintään tunnin tai pari.

Petteri Kaniini

Petteri Kaniini elää huoletonta elämää kaikkien kaveriensa kanssa. Kunnes ilkeä naapuri muuttaa naapurustoon. Petterin täytyy kehittää täydellinen suunnitelma häätääkseen naapurinsa.

Emoji-elokuva

Lähde mukaan salaiseen kaupunkiin nimeltä Textopolis, joka on piilotettu älypuhelimeesi. Siellä asuvat kaikki emojit ja heillä on ainoastaan yksi ilme koko elämän - kaikilla paitsi Genellä, jolla on valtavasti eri tunteita, joita hän haluaa ilmaista, muttei voi.

Coco

Nuori muusikonalku uhmaa perheensä musiikkikieltoa ja joutuu kirotuksi. Kirouksen poistamiseksi hänen on matkattava kuolleiden valtakuntaan anomaan anteeksiantoa esivanhempien hengiltä.

Jättipäärynä, joka kasvoi talon kokoiseksi

Sebastian ja Mitcho asuvat pienessä kaupungissa. Kun kaupungin pormestari katoaa, Sebastianin ja Mitchon pitää lähteä pelastusmatkalle. Avukseen he saavat jättipäärynän, joka toimii myös laivana.

Sofia ensimmäinen

Sofian äiti meni naimisiin kuninkaan kanssa, ja Sofiasta tuli prinsessa. Hän yrittää kovasti sopeutua uuteen elämäänsä osana kuninkaallista perhettä. Sofia tekee usein asiat eri tavalla kuin mihin on totuttu, rikkoo rutiineja ja esittelee uusia asioita kuninkaallisille sisaruksilleen.

Kilpailut

Uusimmat