Turhimmat julkkikset top 3

03.02.2015 08:54 - Marianne Tuominiemi

Tältä listalta ei löydy kotimaisia tähtiä, koska turhan julkkiksen määritelmä omassa päässäni on se, että kaikki tuntee, mutta saavutuksia ei juurikaan ole. Suomessa onneksi ei faniteta turhia julkkiksia juurikaan joten eivät pääse suureen suosioon.

Olet varmaan kuullut Jersey Shoresta? Ja Snookin kasvot ovat varmasti tulleen vastaan, jos vähänkin luet juorujulkaisuja. Jersey Shore oli todella kummallinen sarja, kuten myös englantilainen serkkunsa Geordie Shore. Sarjoissa ei ollut juurikaan sisältöä ryyppäämisen, suhdekuvioiden ja biletyksen lisäksi. Mieluummin katson Kauniita ja Rohkeita.

Katie Price eli Jordan on piinkova bisnesnainen, mutta minua aina jaksaa hämmästyttää, miten naisen maineella ja nimellä myydään yhtään mitään. Kirjoja, alusvaatteita ja ratsastusvaatteita (?) ja tietysti lukuisia lehtiä. Nainen on lukuisan jalkapalloilijan salarakas (Harvey-poja isä on Dwight Yorke), topless-malli ja esiintynyt erilaisissa TV-ohjelmissa. Peter Andre oli suht täysjärkinen puoliso, mutta tämän jälkeen suhdekuviot ovatkin mutkistuneet. Edellinen mies oli naiseksi pukeutuva Alex Reid, jossain vaiheessa kuvioissa oli kielitaidoton argentiinalaismalli Leandro ja nykyinen mies on pelehtinyt kahden Katien läheisen ystävän kanssa. Tätä on nyt puitu julkisesti ja nainen on Twitterissä haukkunut kaikki asianomaiset. Tiedän näin paljon ihmisestä, joka on ammatiltaan "julkkis". 

Kim Kardashian teki poikaystävänsä kanssa seksivideon joka "vahingossa" päätyi nettiin. Sitten hän esiintyi tosi-TV-ohjelmassa jossa seurataan rikkaiden ihmisten elämää ja nyt hän on Kanye Westin kanssa naimisissa ja oli juuri nakkena eräässä lehdessä. Sen pituinen se. 

Kilpailut

Uusimmat