Kuva: Shutterstock
Herkullinen mustikkarahka maistuu koko perheelle - näin teet itse
Täyteläinen ja maistuva rahka syntyy maitorahkan ja jogurtin yhdistelmästä.
Rahkat ovat mitä parhainta evästä; ne toimivat niin aamiaisena kuin välipalanakin ja itse tehtyinä niihin on helppo lisätä juuri ne raaka-aineet, joista pitää. Tässä reseptissä rahkaan on lisätty makeutta ruokosokerilla, mutta halutessaan sen voi jättää pois. Juuri sopivaa kirpeyttä rahka saa teelusikallisesta limen mehua.
Mustikkarahka
2,5 dl mustikoita
250 g maitorahkaa
1,5 dl turkkilaista jogurttia
1,5 rkl ruokosokeria
1 tl limen mehua
1. Sekoita ainekset keskenään. Älä kuitenkaan vatkaa liikaa, jotta mustikat eivät rikkoudu kokonaan.
2. Nauti!
Lue myös: Oletko maistanut omenalettuja? Herkullinen resepti kannattaa ottaa kokeiluun
Kilpailut
Uusimmat
Kyllä isä osaa -elokuvan jatko-osassa seikkaillaan uusissa maisemissa
Wilma Murto kertoo Instagramissa olleensa leikkauksessa
Suomen elokuvasäätiöltä 4,1 miljoonaa euroa sarja- ja elokuvahankkeille - varoja leikattu aiemmasta
Älylaitteita ei saa jatkossa käyttää välitunneilla tai ruokaillessa Helsingin kaupungin kouluissa
Finnairin lennoilla rajoitettu tarjoilu useita päiviä työtaistelutoimien vuoksi
Näytä lisää