Kuva: Shutterstock

Suussa sulava suklaaherkku syntyy käden käänteessä - tarvitset vain kaksi ainesosaa

27.09.2020 15:15 - Emmi Moilanen

Suklaaseoksen valmistaminen vie aikaa noin viisitoista minuuttia.

Makeiden herkkujen leipomisen ei aina tarvitse viedä runsaasti aikaa ja sisältää useita eri raaka-aineita sekä työvaiheita. Popsugar-sivusto kirjoittaa suklaaherkun reseptistä, joka sisältää vain kaksi ainesosaa.

Valmistat suklaatryffelit viidessätoista minuutissa, jonka jälkeen jälkiruoka vetäytyy jääkaapissa noin kahden tunnin ajan. Voit lukea reseptin alta.

Ainesosat:

Tölkillinen makeutettua kondensoitua maitoa

2,4 dl makeuttamatonta kaakaojauhetta

Ohjeet:

1. Kaada maito kattilaan ja lämmitä keskilämmöllä. Kiehauta kevyesti.

2. Kaada lämmin maito kulhoon ja siivilöi kaakaojauhe joukkoon. Voit käyttää apuna esimerkiksi lusikkaa, paakkuuntumisen välttämiseksi. Sekoita huolellisesti, ainesosat muuttuvat paksuhkoksi massaksi.

3. Vuoraa laakea tarjoilualusta leivinpaperilla ja ripottele päälle kaakaojauhetta.

4. Kaada seos astiaan ja tasoita lusikan avulla. Peitä astia kelmulla ja painele massaa vielä tiiviimmäksi.

5. Anna seoksen jähmettyä jääkaapissa noin kahden tunnin ajan. Ennen tarjoilua pilko massa pieniksi neliönmuotoisiksi paloiksi, ja asettele tarjoiluastialle.

6. Voit viimeistellä annoksen vielä ripauksella kaakaojauhetta.

Lue myös: Rakastu syntisen hyvään Geisha-suklaakakkuun - katso resepti

Lue myös: Tästä ei jälkiruoka parane - testaa superhelpon valkosuklaamoussen resepti

Lue myös: Kaurapuuro juustolla ja mausteilla höystettynä: Chrissy Teigenin aamupalaohje sekoitti somen

Lähde: Popsugar

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat