Suosikkikastike saa nyt tulisen potkun – ota helppo aioli-resepti talteen

Mausteinen aioli toimii esimerkiksi lohkoperunoiden lisukkeena.

Julkaistu:

Kirjoitimme aikaisemmin helposta jälkiruokareseptistä, jonka loihdit vain muutamassa minuutissa. Pääset katsomaan tästä, kuinka syntyy mikrossa valmistettava keksiannos.

Suolaiset ruuat ja jälkiruokaherkut puolestaan kruunaa aioli, joka saa Pure Wow -sivuston reseptin mukaisesti nyt tulisen twistin. Potkua perinteiseen valkosipulikastikkeeseen tuovat nimittäin sriracha-kastike ja paprikamauste.

Voit katsoa ohjeet aiolin valmistamiseen alta.

Tarvitset:

1,9 dl majoneesia

1 valkosipulin kynsi hyvin hienonnettuna

½ teelusikallista savustettua paprikamaustetta

1 ½ ruokalusikallista sriracha-kastiketta

Ohje:

Sekoita majoneesi valkosipulin kanssa tasaiseksi seokseksi, lisää joukkoon paprikamauste ja sriracha-kastike. Sekoita huolellisesti ja tarjoile.

Lue myös: Kokeile makeaa mukijälkiruokaa – keksiannos valmistuu vain muutamassa minuutissa

Lue myös: Kaurapuuro juustolla ja mausteilla höystettynä: Chrissy Teigenin aamupalaohje sekoitti somen

Lue myös: Herkullinen tonnikalatäyte on maistuva eväs vaikkapa leivän päällä

Lähde: Pure Wow