Kuva: Shutterstock

Tuo vuoden 2021 sisustustrendit keittiöösi - katso kolme tärppiä

24.01.2021 12:15 - Henna Koste

Valkoiset kaapinovet saavat raikkaan haastajan.

Vuosi 2020 teki monelle meistä kodista entistäkin tärkeämmän paikan. Millaisia trendejä vuonna 2021 nähdään kodin sydämessä, keittiössä? Elle Decor listasi nousevat trendit. Pienissä kodeissa keittiön sisustaminen ja etenkin tavaroiden säilyttäminen kysyy mielikuvitusta. Onneksi muutosta voi tehdä myös kiinnittämällä huomiota pienempiin yksityiskohtiin. 

Katso, kuinka luot modernin ilmeen keittiöön, esimerkiksi vaihtamalla kaappien ovet.  

Vihreä haastaa valkoisen

Vihreiden arvojen kultakaudella myös keittiönkaapit saavat vihreän värityksen. Ikisuosikki valkoinen on saanut haastajia viime vuosina, mutta nyt etenkin vihreän eri sävyt näkyvät keittiössä. Muun muassa Cameron Diazin New Yorkin kodissa oli jo muutama vuosi sitten näyttävät vihreät keittiönkaapit. 

Säilytystilaa, mutta ei piilossa

Keittiö, jossa on liikaa säilytystilaa? Ehkä tällaisia harvinaisuuksia saattaa olla olemassa, mutta moni tietää, että kaapit täyttyvät nopeasti ääriään myöten. Jos tila sallii, kaikkea ei kuitenkaan tarvitse piilottaa kaappeihin. Näyttävät rottinkikorit ovat täydellinen vaihtoehto ja esimerkiksi hedelmät ovat houkuttelevasti (ja trendikkäästi) esillä. 

Kestäviä valintoja

Kuluneen vuoden aikana moni meistä on tilannut ruokaa kotiin ennätysmääriä, mutta myös kotikeittiössä on vietetty enemmän aikaa. Tämän vuoksi keittiömateriaaleilta vaaditaan kestävyyttä. Tummat kaapit jäävät usein epäsiistin näköisiksi rasvatahrojen vuoksi. Yhä useampi valitsee nyt maalin, joka kestää myös pesua ja pyyhkimistä. Esimerkiksi Elle Decor nostaa Farrow&Ballin modern emulsion -maalit.

Lue myös: Suomalaiset myivät koronavuonna ennätyksellisen paljon tavaroitaan - mikä kävi parhaiten kaupaksi?

Lähde: Elle Decor

Kilpailut

Uusimmat