Kaipaako liharuokasi lisuketta? Tee maistuva vesimeloni-tomaattisalsa

03.08.2013 11:15 - Heli Thoren

Grilli- tai muun liharuuan lisukkeeksi sopii raikas ja tulinen hedelmäsalsa.

Vesimeloni-tomaattisalsa

6 hengelle


puolikas meloni

3 tomaattia

1 punasipuli

2 rkl oliiviöljyä

puolikas chilipalko

2 tl tuoretta korianteria

mustapippuria

hieman suolaa


1. Pilko vesimeloni, tomaatit ja sipuli pieniksi paloiksi. Kaada kulhoon.

2. Pilko korianteri ja chili pieneksi silpuksi. Lisää joukkoon oliiviöljyn ja mausteiden kanssa. Nauti.

Vinkki! Salsa on parhaimmillaan, jos annat sen maustua muutaman tunnin.

Kilpailut

Uusimmat

Error - Virhe: 0 - Voice.fi

Pahoittelut (virhe 0)

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Käytä navigaatiota löytääksesi hakemasi sivun.