Perjantairesepti: Avokado-fetasalaatti
Raikas ja mehevä salaatti syntyy ilman erillistä kastiketta tai salaatinlehtiä.
Avokado-fetasalaatti
noin 6 hengelle
3 avokadoa
1 kurkku
rasia kirsikka- tai miniluumutomaatteja
puoli litraa tuoreita herneitä
purkki fetää öljyssä
1. Pilko kurkku paloiksi. Puolita pikku tomaatit. Pilko myös avokado suunnillen kurkun palojen kokoisiksi kuutioiksi.
2. Kuori herneet ja lisää joukkoon. Lisää myös feta ja hieman öljyä. Sekoita. Nauti tuoreen leivän kera.
"Hyvä ystäväni kokkasi salaattia minulle ensimmäisen kerran tyttöjen mökkireissulla. Söimme sitä keskiyöllä, saunanraikkaina. Salaatin kanssa maistui ihanalta tuore leipä ja lasi kuivaa valkoviiniä."
Heli Lahdenranta, Tuottaja, The Voice
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Yhden metroaseman kaikki liukuportaat poistuvat käytöstä elokuuhun asti
Miksi juoksu ei kulje, vaikka motivaatio olisi kohdallaan?
Oletko kuullut tästä kauppareissujen kikkakolmosesta? Metodista apua viikon ruokien suunnitteluun
Radiojuontajan yllättävä kohtaaminen Alexander Stubbin kanssa: 'Missä muussa maassa olisi mahdollista?'
Prinsessa Catherine syöpähoitojen jälkeisestä ajasta: "Todella, todella vaikeaa"
Näytä lisää