Perjantairesepti: Avokado-fetasalaatti
Raikas ja mehevä salaatti syntyy ilman erillistä kastiketta tai salaatinlehtiä.
Avokado-fetasalaatti
noin 6 hengelle
3 avokadoa
1 kurkku
rasia kirsikka- tai miniluumutomaatteja
puoli litraa tuoreita herneitä
purkki fetää öljyssä
1. Pilko kurkku paloiksi. Puolita pikku tomaatit. Pilko myös avokado suunnillen kurkun palojen kokoisiksi kuutioiksi.
2. Kuori herneet ja lisää joukkoon. Lisää myös feta ja hieman öljyä. Sekoita. Nauti tuoreen leivän kera.
"Hyvä ystäväni kokkasi salaattia minulle ensimmäisen kerran tyttöjen mökkireissulla. Söimme sitä keskiyöllä, saunanraikkaina. Salaatin kanssa maistui ihanalta tuore leipä ja lasi kuivaa valkoviiniä."
Heli Lahdenranta, Tuottaja, The Voice
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Ylen uusi dokumenttisarja kertoo sateenkaarisenioreiden elämästä
Florence Pughin tyrmäävä jakkupukutyyli kääntää katseet - huomio kiinnittyy etenkin yksityiskohtiin
Serpentiini ei kuulu paperinkeräykseen, vaikka niin voisi luulla - tiedätkö, miten se tulisi kierrättää?
Englannin jalkapalloliitto sulkee transnaiset naisten jalkapallosta
Tunnistatko kesäkukat? Tee testi ja selvitä, oletko todellinen viherpeukalo!
Näytä lisää