Perjantairesepti: Avokado-fetasalaatti
Raikas ja mehevä salaatti syntyy ilman erillistä kastiketta tai salaatinlehtiä.
Avokado-fetasalaatti
noin 6 hengelle
3 avokadoa
1 kurkku
rasia kirsikka- tai miniluumutomaatteja
puoli litraa tuoreita herneitä
purkki fetää öljyssä
1. Pilko kurkku paloiksi. Puolita pikku tomaatit. Pilko myös avokado suunnillen kurkun palojen kokoisiksi kuutioiksi.
2. Kuori herneet ja lisää joukkoon. Lisää myös feta ja hieman öljyä. Sekoita. Nauti tuoreen leivän kera.
"Hyvä ystäväni kokkasi salaattia minulle ensimmäisen kerran tyttöjen mökkireissulla. Söimme sitä keskiyöllä, saunanraikkaina. Salaatin kanssa maistui ihanalta tuore leipä ja lasi kuivaa valkoviiniä."
Heli Lahdenranta, Tuottaja, The Voice
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Kyllä isä osaa -elokuvan jatko-osassa seikkaillaan uusissa maisemissa
Wilma Murto kertoo Instagramissa olleensa leikkauksessa
Suomen elokuvasäätiöltä 4,1 miljoonaa euroa sarja- ja elokuvahankkeille - varoja leikattu aiemmasta
Älylaitteita ei saa jatkossa käyttää välitunneilla tai ruokaillessa Helsingin kaupungin kouluissa
Finnairin lennoilla rajoitettu tarjoilu useita päiviä työtaistelutoimien vuoksi
Näytä lisää