Vihreän teen ystävät huomio: Valmistathan juomasi oikealla tavalla?
Moni valittaa, ettei vihreä tee maistu. Jos tee maistuu kitkerältä tai kalalta, on syy selkeä.
- Teetä ei saa hauduttaa liian pitkään. Veden on myös oltava noin 80 asteista. Moni tekee sen virheen, että kaataa teen hautumaan heti keittämisen jälkeen, Thé Huoneen Ida Haverinen selventää.
Kun teevesi on kiehunut, sen kannattaa antaa seistä ja jäähtyä noin viiden minuutin ajan. Näin tee maistuu hautumisen jälkeen hyvälle.
Thé Huone mukana Viini, Ruoka & Hyvä elämä -messuilla, Helsingin Messukeskuksessa 25.-27.10.
Kilpailut
Uusimmat
Titanic-elokuvan kuuluisa lavaste myytiin huimaan hintaan
Kuusi helppoa kampausta, joiden avulla pelastat huonon hiuspäivän
Teollisuusliitto ilmoitti uusista lakoista - kohdistuvat useille teollisuuden toimialoille
Ajaton klassikko, ja ihan syystä - katso miten otat valkoisen t-paidan osaksi tyyliäsi
Näet Instagramissa jatkossa vähemmän poliittista sisältöä - Meta muuttaa käytäntöjään
Näytä lisää