Sinappikastike kruunaa joulukalan
Kuohkea kastike saa potkua dijon-sinapista.
Sinappikastike
1 kpl salottisipulia
2 kpl valkosipulinkynttä
1 rkl valkoviinietikaa
1,5 dl oliiviöljyä
3 tl dijonsinappia
tujaus suolaa
tujaus mustapippuria
1. Hienonna salottisipuli ja valkosipuli hienoksi hakkeeksi.
2. Sekoita sipulit, viinietikka ja dijonsinappi tasaiseksi kastikkeeksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Lisää öljy ohuena nauhana samalla sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoa joulupöydässä kalan kaverina.
3.
Kilpailut
Uusimmat
Tunnistatko puut yhden kuvan perusteella? Tee testi ja selvitä tietotaitosi
Suomalaisten asenteet mielenterveyskuntoutujia kohtaan negatiivisempia kuin 14 vuoteen
Alexander Stubb vierailee ensi viikolla Mikkelissä - tavattavissa yleisötilaisuudessa
Vieläkö nurmikkoa pitää leikata? Puutarhaneuvoja vastaa ja jakaa sopivan talvehtimiskorkeuden
Testasimme viisi kosteuttavaa jalkavoidetta – kaksi tuotetta nousi jaetulle ykkössijalle
Näytä lisää