Mätimousse kalan kaveriksi - helppo resepti
Kalapöydän kruunaa ilmava mousse.
Mätimousse
1 punasipuli
150 g ranskankermaa
1 dl kermaa
100 g kirjolohen mätiä
puoli punttia tilliä
suolaa
pippuria
1. Pilko punasipuli pieneksi hakkeeksi. Saksi tai pilko terävällä veitsellä tilli myös.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kääntele ranskankerman joukkoon. Lisää sipuli, mäti ja tilli. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa joulupöydän kalojen kera.
Kilpailut
Uusimmat
Ylen uusi dokumenttisarja kertoo sateenkaarisenioreiden elämästä
Florence Pughin tyrmäävä jakkupukutyyli kääntää katseet - huomio kiinnittyy etenkin yksityiskohtiin
Serpentiini ei kuulu paperinkeräykseen, vaikka niin voisi luulla - tiedätkö, miten se tulisi kierrättää?
Englannin jalkapalloliitto sulkee transnaiset naisten jalkapallosta
Tunnistatko kesäkukat? Tee testi ja selvitä, oletko todellinen viherpeukalo!
Näytä lisää