Mätimousse kalan kaveriksi - helppo resepti
Kalapöydän kruunaa ilmava mousse.
Mätimousse
1 punasipuli
150 g ranskankermaa
1 dl kermaa
100 g kirjolohen mätiä
puoli punttia tilliä
suolaa
pippuria
1. Pilko punasipuli pieneksi hakkeeksi. Saksi tai pilko terävällä veitsellä tilli myös.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kääntele ranskankerman joukkoon. Lisää sipuli, mäti ja tilli. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa joulupöydän kalojen kera.
Kilpailut
Uusimmat
Helsingin yliopisto pysyi Suomen suosituimpana - kolme kandiohjelmaa erottuvat suosiollaan
Tämä on selvityksen mukaan ilmastoystävällisin olutpakkaus
TS: Karhu liikkui pihoilla ja tappoi useita lampaita Laitilassa
Eckerö Line peruu laivavuorojaan lähestyvän myrskyn vuoksi
Alle 15-vuotias syyllistyi törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen - poliisilta tärkeä muistutus
Näytä lisää