Sipsit, jotka eivät lihota - tee itse 10 minuutissa
Lehtikaalisipsien maku jäljittelee tehokkaasti oikeiden sipsien makua - mutta ilman kaikkia kaloreita!
Lehtikaalisipsit ovat helppo, nopea ja kevyt tapa korvata tavalliset sipsit. Niiden tekeminen on suunnattoman helppoa.
Lehtikaalisipsit
1. Revi lehtikaalista pieni palasia.
2. Levitä pellille.
3. Levitä palasten päälle oliiiviöljyä.
4. Mausta sitten mustapippurilla, suolalla ja halutessasi esimerkiksi wasabilla ja sesaminsiemenillä.
5. Pistä sipsit uuniin 10 minuutiksi 200 asteeseen. Tarkkaile, etteivät pala.
Lopputulos on maukas ja kevyt!
Uutisoimme aiemmin myös mikrossa tehtävistä, rasvattomista sipseistä. Reseptin noihin herkkuihin pääset katsomaan tästä.
Kilpailut
Uusimmat
Saimaannorpan kuutti hukkui kalastusverkkoon
HS: Nainen synnytti vauvan pysäköintihallin lattialle
Karhu ilmestyi kotipihaan Salossa - nousi takajaloilleen huomatessaan koiran
Foreca: Kesän tähän mennessä pisin hellejakso jatkuu - kesän lämpöennätys rikkoutui
18-vuotias kuski puhalsi Forssassa yli 5 promillea
Näytä lisää