Sipsit, jotka eivät lihota - tee itse 10 minuutissa
Lehtikaalisipsien maku jäljittelee tehokkaasti oikeiden sipsien makua - mutta ilman kaikkia kaloreita!
Lehtikaalisipsit ovat helppo, nopea ja kevyt tapa korvata tavalliset sipsit. Niiden tekeminen on suunnattoman helppoa.
Lehtikaalisipsit
1. Revi lehtikaalista pieni palasia.
2. Levitä pellille.
3. Levitä palasten päälle oliiiviöljyä.
4. Mausta sitten mustapippurilla, suolalla ja halutessasi esimerkiksi wasabilla ja sesaminsiemenillä.
5. Pistä sipsit uuniin 10 minuutiksi 200 asteeseen. Tarkkaile, etteivät pala.
Lopputulos on maukas ja kevyt!
Uutisoimme aiemmin myös mikrossa tehtävistä, rasvattomista sipseistä. Reseptin noihin herkkuihin pääset katsomaan tästä.
Kilpailut
Uusimmat
Wilma Murto kertoo Instagramissa olleensa leikkauksessa
Suomen elokuvasäätiöltä 4,1 miljoonaa euroa sarja- ja elokuvahankkeille - varoja leikattu aiemmasta
Älylaitteita ei saa jatkossa käyttää välitunneilla tai ruokaillessa Helsingin kaupungin kouluissa
Finnairin lennoilla rajoitettu tarjoilu useita päiviä työtaistelutoimien vuoksi
Kuninkaallisessa kastejuhlassa nähtiin herkullisen värisiä asukokonaisuuksia - mikä on suosikkisi?
Näytä lisää