Sipsit, jotka eivät lihota - tee itse 10 minuutissa
Lehtikaalisipsien maku jäljittelee tehokkaasti oikeiden sipsien makua - mutta ilman kaikkia kaloreita!
Lehtikaalisipsit ovat helppo, nopea ja kevyt tapa korvata tavalliset sipsit. Niiden tekeminen on suunnattoman helppoa.
Lehtikaalisipsit
1. Revi lehtikaalista pieni palasia.
2. Levitä pellille.
3. Levitä palasten päälle oliiiviöljyä.
4. Mausta sitten mustapippurilla, suolalla ja halutessasi esimerkiksi wasabilla ja sesaminsiemenillä.
5. Pistä sipsit uuniin 10 minuutiksi 200 asteeseen. Tarkkaile, etteivät pala.
Lopputulos on maukas ja kevyt!
Uutisoimme aiemmin myös mikrossa tehtävistä, rasvattomista sipseistä. Reseptin noihin herkkuihin pääset katsomaan tästä.
Kilpailut
Uusimmat
Kissan vääränlainen ruokinta voi johtaa terveysongelmiin
Suomalaiseen menestysromaaniin pohjautuva rikosdraamasarja alkaa pian - katso traileri
Helsingin kaupungintalo avaa ovensa vierailijoille yhden päivän ajaksi
Kotimainen komediasarja jatkuu uusin jaksoin lokakuussa
Muovi- vai sekajätettä? Nämä muoviset esineet eivät kuulu kotitalouksien muovinkeräykseen
Näytä lisää