Marinoidut mansikat maistuvat rahkakerman kera - kevyttä ja hyvää!
Marinoidut mansikat ja rahkakerma
Mansikat:
1 l mansikoita
1 sitruuna
1 rkl hunajaa
1 rkl amaretoolikööriä
Rahkakerma:
2 dl kuohukermaa
1 rahkaa
2 tl vaniljasokeria
1. Laita mansikat marinoitumaan edellisenä iltana tai marinoi niitä vähintään kolmen tunnin ajan, jotta ne saavat kunnolla makua. Raasta sitruunasta kuori ja purista sen mehu kulhoon. Lisää hunaja ja likööri, sekoita.
2. Pilko mansikat. Lisää ne marinadiin. Peitä kulho kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan.
3. Vatkaa kermaa vaahdoksi ja kääntele rahka joukkoon. Lisää vaniljasokeri. Tarjoa mansikoiden kera. Koristele annokset halutessasi sitruunamelissalla.
Muuta ihanaa mansikasta: kokeile mansikkasmoothieta, resepti täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Ketä Viivi ajattelee laulaessaan UMK-kappalettaan Aina? Artisti avaa rakkausballadin sanomaa
Näin paljon kotitalouksien sähkölasku pieneni vuonna 2024
Nuorten SM-hiihdot hiihdetään nyt viikonloppuna
HS: Sanna Marin hakee lähestymiskieltoa - hakemus kohdistuu noin 35-vuotiaaseen mieheen
Lentoyhtiö sai tarpeekseen humalaisista matkustajista - vaatii lentokentille kahden drinkin rajaa
Näytä lisää