Viikonlopun brunssille: Kaneli-banaanipannukakut ovat kevyitä ja taivaallisen hyviä
Paista helppo aamiaisherkku ja kruunaa se turkkilaisella jogurtilla.
Kaneli-banaanipannukakut
4 hengelle
2 banaania
4 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
Paistamiseen: voita tai kookosöljyä
Tarjoiluun: hunajaa ja turkkilaista jogurttia
1. Kuori banaanit ja laita ne kulhoon. Riko munat joukkoon. Lisää mausteet. Surauta tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella.
2. Nosta ruokalusikallisia taikinaa kuumalle pannulle voin tai kookosöljyn kanssa. Paista kummaltakin puolelta nopeasti. Varo - pannarit palavat reunoilta herkästi.
3. Tarjoa valmiit pannarit heti paistamisen jälkeen hunajan ja turkkilaisen jogurtin kanssa.
Myös itsetehty pähkinämysli maistuu brunssilla. Katso sen resepti täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Pörssisähkön hinta painuu huomenna alas alkuviikon hintapiikkien jälkeen
Pyry Kähkönen harjoitteli kitaransoittoa uutuuselokuvaa varten jopa 12 tuntia päivässä
Mikki Kauste oli hajottaa Egotripin käytöksellään: 'Olin syypää siihen, että bändillä meni huonosti'
Susi hyökkäsi koiran kimppuun kotipihassa: 'Muutama sekunti ja alkoi kamala huuto'
Sähköpyörien akuissa vakava tulipaloriski - arkinen asia voi vaurioittaa akkua herkästi
Näytä lisää