Tuottaako nimen valinta vaikeuksia? Nimikone seuloo pienokaisellesi parhaimmat vaihtoehdot

05.01.2015 15:45 - Reetta Haverinen

Jos tahdot löytää pienokaisellesi kansainvälisen tai tavallista eksoottisemman kutusmanimen, voi Nameberry-sivusto auttaa sinua etsinnöissäsi.

Nimen valitseminen tuoreelle pienokaiselle on varsin haastavaa, varsinkin jos tuoreiden vanhempien nimimieltymykset eroavat paljon toisistaan. Valtavan nimiviidakon joukosta voi olla vaikeaa seuloa potentiaalisia vaihtoehtoja, sillä pieni pellavapää kantaa vanhempiensa valitsemaa nimeä yleensä lopunelämäänsä.

Jos persoonallisen ja merkityksellisen kutsumanimen löytäminen saa pään lyömään tyhjää, voit hakea vinkkejä ja inspiraatiota Internetin nimikoneista.

Nameberry-verkkosivulle on kerätty valtava määrä erisnimiä ympäri maailmaa. Sivuston etsi-toiminnon avulla käyttäjä voi hakea nimiä haluamillaan kriteereillä. Valintaperusteiksi voi asettaa esimerkiksi kirjainten määrän, nimen alku- ja loppukirjaimen, nimen alkuperän, tarkoituksen ja yleisyyden.

Jos lapsen nimen valitseminen ei ole ajankohtaista, on nimikoneella leikkiminen kieltämättä hauskaa, ja miksei sillä voisi etsiä nimeä vaikkapa lemmikille?

Pääset testaamaan nimikonetta täältä.

Kilpailut

Uusimmat