Kahvin kannattaa antaa viilentyä kupissa ennen juomista - katso, miksi ja kuinka pitkään
Luonnollisesti paljon mausta on kiinni hyvästä keittimestä. Kahviekspertti Michael Phillipsin mukaan myös ajoituksella on merkitystä. Ensimmäisenä sääntönä hän kertoo, ettei kahvin tule ikinä antaa lojua kannussa turhan pitkään.
Jos omistat perinteisen kahvinkeittimen, jossa on lämmittävä levy, kaada kahvi mukiin heti sen valmistuttua. Keittimessä, jossa on termoskannu, kahvin voi antaa odottaa 20-30 minuuttia ja maku on edelleen hyvä.
Phillipsin mukaan, kun kahvi on kaadettu kuppiin, tulee tärkeä malttamisen hetki. Hänen mukaansa sen kannattaa antaa odottaa minuutin verran, jotta neste hieman viilenee. Tällöin aromit pääsevät oikealla tavalla esiin ja maku on hieman makea.
Katso aikaisemmin julkaistu juttu, mitä kahvitapasi kertovat sinusta.
Lähde: Huffington Post