Tuplasuklaakeksit helpottavat sydänsuruja ja vähintäänkin vievät makeannälän

Valkosuklaan ja tumman suklaan liitto on niin koukuttava, että pikkuleipien leipomista suositellaan vain omalla vastuulla.

Julkaistu:

Tuplasuklaakeksit

noin 30 keksiä

100 g voita

1 dl sokeria

1 muna

1 tl vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta

2 rkl kaakaojauhetta

1,5 dl vehnäjauhoja

50 g tummaa suklaata rouhittuna

50 g valkosuklaata rouhittuna

1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon myös muna.

2 Sekoita vaniljasokeri ja leivinjauhe vehnäjauhoihin. Sekoita taikinaan.

3. Kääntele lopuksi taikinaan rouhittu suklaa. Nosta lusikalla leivinpaperille peitetylle pellille taikinanokareita. Ota huomioon, että keksit leviävät paistaessa. Paista keksejä 200 asteessa noin 8 – 10 minuuttia.

Lue myös: Tuliko makeaähky? Leivo suolaiset kinkku-juustomuffinit vastapainoksi – resepti täällä.