Kuulostaako tutulta? 8 asiaa, jotka vain todellinen suklaa-addikti ymmärtää

07.04.2015 09:15 - Karoliina Kotala

Kun puhutaan elämän pienistä iloista, suklaa on monen listan kärjessä. Ja miksipä ei, suklaa ei ole turhaan herkkusuiden ykköseväs.

Miljoonat ihmiset maailmassa pitävät suklaasta, mutta on olemassa seikkoja, jotka vain todellinen suklaa-addikti ymmärtää. Kuulostavatko seuraavat merkit tutuilta?

1. Avaimet tai kännykkä voivat toisinaan olla hukassa, mutta tiedät tarkkaan mistä kotoasi löydät suklaalevyn tai pari patukkaa.

2. Et koskaan, ikinä, osta kotiisi suklaata tulevaisuudessa olevaa juhlaa varten tai vierasvaraksi, silä tiedät varsin hyvin, että syöt kyseiset herkut itse ennen kuin niille olisi käyttöä.

3. Pääsiäisen kohokohta ovat ihanat suklaamunat ja muut suklaiset herkut, joita nautiskelet usean päivän ajan. Myös joulu on sinulle yhtä suklaajuhlaa.

4. Et voi ymmärtää ihmisiä, jotka kertovat, että heidän on toisinaan heitettävä kaapistaan löytyvä suklaalevy roskiin, koska se on mennyt vanhaksi.

5. Suklaanhimosi ei tyydyty parilla palalla suklaata, vaan voit helposti syödä koko levyn. Et myöskään ymmärrä ihmisiä, jotka kauhistelevat ajatusta kokonaisen levyn syömisestä.

6. Haluat nauttia suklaasi parhaassa seurassa eli yksin sohvan nurkassa. Silloin voit todella keskittyä nautintoon.

7. Tiedät, että suklaa pelastaa huononkin päivän.

8. Karkkikaupan valikoima on surkea, jos kymmenien irtokarkkien joukossa ei ole kattavaa suklaakarkkiosastoa.

Lue myös: Hyviä uutisia herkkusuille: Suklaasta kehitetään yhä terveellisempää ja paremman makuista

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat