Shoppailetko netissä? Katso ammattilaisten huippuvinkit, joilla teet parhaat löydöt

03.06.2015 12:45 - Karoliina Kotala

Nettishoppailu on nykyään monen suomalaisenkin harrastus ja yhä useampi tekeekin muoti-, sisustus- ja harrastushankintansa verkosta. Verkkokaupoissa voi kuitenkin säästää pitkän pennin, jos vain tietää ammattilaisten niksit.

Cosmopolitan-sivusto listasi joukon ammattilaisten vinkkejä nettishoppailuun, joilla voi säästää hyvät rahat. Muista siis ensi kerralla seuraavat ohjeet:

Viikonpäivällä on väliä

Parhaat alennukset ja alekoodit ilmestyvät verkkokaupoilla yleensä aina keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin. Kyseisinä päivinä tarjolla on myös laajimmat valikoimat tuotteita.

Kysy suoraan alennuksia

Suuressa osassa verkkokauppoja, näytön oikeaan alareunaan ilmestyy pieni laatikko, jonka kautta voit keskustella ja pyytää apua nettikaupan henkilökunnan kanssa. Sen sijaan, että välittömästi suljet laatikon, kysy henkilökunnalta suoraan mahdollisia alennuskoodeja. Voit myös laittaa verkkokauppaan sähköpostia ja kysyä koodeja.

Suosi sivuja, joissa on ilmainen kuljetus

Katso myös, että käyttämälläsi sivustolla on ilmainen palautus, jolloin voit varmuuden vuoksi tilata useamman koon samaa vaatetta, jotta saat varmasti kerralla juuri sinulle sopivan hankinnan ja palauttaa ylimääräiset vaatteet.

Suosi luottokorttia

Jos päätät palauttaa ostoksesi, luottokorttiostostesi rahapalautukset tulevat nopeammin tilille kuin pankkikortilla ostettujen hankintojen kohdalla.

Jos et ole varma, jätä hankinta sivuun

Jos olet kahden vaiheilla ostoksen kanssa, lisää se silti ostoskoriin, mutta jätä maksamatta kassalla. Usein verkkokaupat muistuttavat sinua kyseisestä ostoksestasi myöhemmin alennuksen kera.

Seuraa somessa

Seuraa suosikkimerkkejäsi ja -verkkokauppojasi sosiaalisessa mediassa, niin tiedät ensimmäisten joukossa, jos luvassa on alennuksia tai erikoiskoodeja.

Säästä rahan lisäksi myös aikaa

Käytä shoppaillessasi filttereitä, joilla rajaat pois väärät koot. Siten et tuhlaa aikaa kymmenien sivujen läpikäymiseen vain huomataksesi, että bongaamaasi vaatetta ei olekaan sinun koossasi.


Lue myös: Huikea uudistus nettishoppailuun: Voit sovittaa vaatteita realististen mallien päällä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat