Kuva: Fotolia

Englanninbulldoggi Hector on Euroopan suosituin koira - selittävätkö Instagram-kuvat asian?

11.04.2016 21:45 - Tarja Vilén

Ruotsalaisella englanninbulldoggilla on Instagramissa yli 630000 seuraajaa.

Englanninbulldoggi Hector asuu Mariehällin kaupunginosassa Tukholmassa ja on Allt om Stockholm -sivuston mukaan Euroopan seuratuin koira.  Hectorin omistaja Harris Markatatos kertoo haastattelussa, että Hector ei kuitenkaan vielä yllä amerikkalaisten superjulkkisten Doug-mopsin tai ranskanbulldoggi Mannyn tasolle.

Hectorista julkaistuissa Instagram-kuvissa on englanninkieliset tekstit, joiden sanoma ei usein ole poliittisesti täysin korrektia tai edes sopivaa. Ehkä Hectorin suosio perustuukin osittain kirjoituksiin.

Harris Markatatos aloitti Hectorin Instagram-tilin kaksi ja puoli vuotta sitten.
– Olimme Hectorin kanssa ulkona kävelyllä. Yksi nainen näki meidät ja kehotti minua julkaisemaan Hectorin kuvia Instagramissa.

Hector täyttää heinäkuussa kuusi vuotta. Omistajansa mukaan Hector on hyvin laiska lemmikki.

- Olemme molemmat rauhallisia ja samanlaisia. Luulen, että Hector on samaistunut minuun.

Hectorin Instagram-tilille tulee noin 3000 uutta seuraajaa joka päivä.


– Olemme ansainneet tilillä myös hieman rahaa, kun yritykset ovat halunneet tehdä yhteistyötä kanssamme. Saan joka päivä uusia yhteydenottoja.

Tältä näyttävät Hectorin postaukset Instagramissa:

Lue lisää aiheesta koirat

Pääsiäisherkut voivat olla vaaraksi koirille - vakuutusyhtiö kertoo, mistä myrkytyksen tunnistaa Syyhylääkkeet voivat olla lemmikeille vaaraksi - Fimea kertoo, mistä tunnistat myrkytysoireet Viime vuoden suosituimmat koirarodut Suomessa julkistettiin - yksi rotu hurmaa vuodesta toiseen Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat